Milton Broen
Milton Broen 18 nov 2015

Interessant; dit zou de lengte van je ringvinger over jouw persoonlijkheid zeggen

De meeste van jullie weten wel wat er over mannen met grote handen wordt gezegd… De grootte van je vingers heeft echter ook genoeg over jou te vertellen. En dan hebben we het over zaken als je uiterlijk, maar ook je persoonlijkheid!

Lange ringvinger

Je ringvinger is een belangrijke als het neerkomt om kenmerken of trekjes over je te weten te komen. Als je ringvinger bijvoorbeeld langer is dan je wijsvinger is de kans groot dat je er goed uitziet. Een keerzijde is dat je wel agressiever bent aangelegd. Mensen met lange ringvingers zouden goede soldaten en ingenieurs zijn en zijn niet vies van denkspellen zoals een potje schaken of een kruiswoordpuzzel. Daarnaast verdienen ze gemiddeld genomen ook beter dan mensen met een korte ringvinger.

Korte ringvinger

Mensen waarbij de ringvinger korter is dan hun wijsvinger zijn over het algemeen wat meer ingetogen. Ze vinden het fijn om alleen te zijn en nemen op relatiegebied minder snel initiatief. Echter hebben ze gemiddeld wel meer zelfverzekerdheid, wat soms zelfs kan neigen naar een tikkeltje narcisme.

Gelijke lengte

Het kan uiteraard ook zijn dat je wijs- en ringvinger even lang zijn. Dan blijkt het dat je over het algemeen een geaccepteerd persoon bent. Je probeert conflicten te vermijden en hebt het beste voor met mensen. Loyaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor jou en op relatiegebied ben je een zorgzame en tedere partner.

Zo zijn voordelen en zijn nadelen

De lengte van je wijs- en ringvinger zouden dus enkele dingen over jou kunnen voorspellen. Zowel negatief als positief! Nu hoeft het niet altijd zo te zijn, maar over het algemeen genomen kunnen je vingers dus meer vertellen over je dan je zou denken. Bij ons klopten ze in ieder geval wel. En bij jou?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Interessant; dit zou de lengte van je ringvinger over jouw persoonlijkheid zeggen
Sluiten