Redactie
Redactie Uncategorized 29 nov 2019

Dit zijn de beste Samsung deals voor Black Friday

Het is weer zover, Black Friday is hier! De vanuit Amerika overgewaaide feestdag waar wij maar al te graag aan mee doen. Er is namelijk geen andere dag in het jaar waarop je zoveel aanbiedingen kan scoren. En ook Mediamarkt doet dit jaar weer mee met een aantal fijne Samsung deals. Can I hear an amen?!?

Samsung Galaxy S10e

Ben je veel onderweg en voelt de trein soms als je tweede thuis? Dan is deze Samsung Galaxy S10 jouw nieuwe beste vriend. Door de Super Amoled-technologie geniet je ook onderweg van haarscherpe beelden en komen je favoriete series echt tot leven. Terwijl de ingebouwde stereo speakers van APG voor extra goed geluid zorgen. Maar dat is nog niet alles, door het revolutionaire 3-camerasysteem maak je de mooiste foto’s. Dus ben je lang van huis, stuur een selfie om het thuisfront te laten weten dat je aan ze denkt. 

Van: € 578,00, op Black Friday voor: 499,00

Samsung Galaxy S8

Deze Samsung telefoon is een van de meest gewilde smartphones van het moment. Hij maakt niet alleen ontzettend mooie foto’s, maar heeft ook genoeg opslagruimte om al je net geschoten kiekjes op te slaan. En kom je tijdens het zwemmen die zeldzame bruine rog tegen, geen paniek, deze smartphone kan wel tot 30 minuten 1,5 meter onderwater overleven.

Galaxy Samsung S8

Van: € 399,00, op Black Friday voor: 333,00

Samsung Galaxy A50

Maak van Bixby je nieuwe beste vriend met deze Galaxy S8. Wil je weten hoe oud Einstein is geworden, of wat het weer morgen wordt, met de spraakassistent Bixby ben je overal van op de hoogte. Maar dat is natuurlijk niet alles, de A50 is ontzettend dun en heeft een elegant design. Je voelt je door de vingerafdrukscanner (onder het scherm) en gezichtsherkenning net Keanu Reeves in The Matrix. 

Samsung Galaxy A10

Van: € 299,00, op Black Friday voor: 249,00

Samsung Galaxy Watch

De Galaxy Watch lijkt als twee druppels water op een klassiek horloge, maar don’t let looks fool you! Deze watch heeft nog heel veel meer voor je in petto. Je kan met dit horloge handsfree bellen en je bewegingen (en dus calorieën) bijhouden. Maar je krijgt ook inzicht in hoe je slaapt en hoe je stresslevel gedurende de dag is.  En om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden verbind je makkelijk je Galaxy Watch met de Samsung S Health-app. Eigenlijk een moderne versie van Miss Moneypenny… 

Van: € 259,00, op Black Friday voor: 215,00

Samsung Galaxy Tab S5e

Ben je veel op reis, of heb je kinderen die af en toe wel wat afleiding kunnen gebruiken? Deze dunne, stijlvolle Samsung Galaxy tablet is ideaal om films of series op te kijken. Uiteraard kan goed geluid daarbij niet ontbreken, daarom is de Tab S5e uitgerust met vier AKG speakers. En dubbel feest als je met deze tablet ook foto’s wil schieten. Want met een 13 megapixel camera en 8 megapixel frontcamera laat hij menig professionele camera verbleken. 

Van: € 379,00, op Black Friday voor: € 339,00

Samsung Galaxy Tab A 10.1

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is echt voor het hele gezin ontworpen. Zo is hij voor de kleintjes uitgerust met een speciale omgeving, Samsung Kids Home. Hier kunnen kinderen spelenderwijs leren, en op een veilige manier gebruik maken van de tablet. Een andere feature die deze tablet ondersteunt is ‘SmartThings’. Hiermee bestuur je alle andere Samsung apparaten bij jou in huis, zoals de TV, de koelkast, de lichten, de airconditioning en zelfs de wasmachine. 

Samsung Galaxy Tab A10.1

Van: € 379,00, op Black Friday voor: € 339,00

Ga voor deze Google deals, en meer Black Friday aanbiedingen naar Mediamarkt. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

in samenwerking met Mediamarkt

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste Samsung deals voor Black Friday
Sluiten