Dit zijn de eerste beelden van het tweede seizoen van The Witcher

We moeten nog even wachten en dan zien we eindelijk het tweede seizoen van The Witcher. Henry Cavill geeft alvast een eerste blik.

The Witcher was een van de grootste series van vorig jaar. Natuurlijk kennen we Geralt of Rivia van de verschillende games die door CD Projekt Red zijn uitgebracht. Die spellen hebben een fantastisch verhaal en dus is het niet raar dat de boeken, waarop ze zijn gebaseerd, ook een serie krijgen.

The Witcher op Netflix

Sinds december 2019 staat The Witcher op Netflix. Hoewel Henry Cavill totaal niet op Geralt lijkt, staan de witte lokken hem prima. Hij zet de rol van The Witcher dan ook geweldig neer. Gelukkig is hij dan ook weer present in het tweede seizoen.

Wanneer we een nieuw deel zien van The Witcher is echter nog onbekend. Net als veel andere series en films heeft de titel flinke vertraging opgelopen door de coronacrisis. Tijdens de opnames in het Verenigd Koninkrijk brak het virus uit waardoor die moesten worden stilgelegd.

Gelukkig gaan de opnames nu weer verder. Netflix deelt via Twitter alvast de eerste kiekjes. We zien Henry Cavill op de twee foto’s. Hoewel hij in eerste instantie precies hetzelfde lijkt als in seizoen 1, is er toch iets anders. Hij draagt namelijk een nieuw harnas, of zoals Netflix het beschrijft: “New armour, same Witcher.”

The Witcher Netflix
Zo ziet The Witcher er uit in seizoen 2. (Afbeelding: Netflix)

Het tweede seizoen

Het tweede seizoen van The Witcher gaat verder waar het eerste is geëindigd. “Overtuigd dat Yennifer gestorven is tijdens het gevecht van Sodden, brengt Geralt Princes Cirilla naar de meest veilige die hij kent, de plaats waar hij opgroeide: Kaer Morhen.” Hopelijk kunnen we snel gaan bingen!

Reageer op artikel:
Dit zijn de eerste beelden van het tweede seizoen van The Witcher
Sluiten