Gaming 18 jan 2018 Jelle van Es

Dit zijn de minigames van Yakuza 6: game binnen een game

Eén van de grootste games die Japan kent, is de Yakuza-reeks. De laatste jaren doet uitgever Sega zijn uiterste best om die games een beetje vlot in het Westen uit te brengen. Zo hebben we in een korte periode games als Yakuza 0 en Yakuza Kiwami mogen beleven. En in maart komt daar het nieuwste deel bij: Yakuza 6.

Yakuza 6

Yakuza 6 is als het goed is het laatste deel in de serie zoals we die kennen. Het sluit namelijk het verhaal van het hoofdpersonage Kazuma Kiryu af. Hij is al een paar jaar lange een crimineel met zijn hart op de juiste plek en neemt het in Japan op tegen hen die hem in de weg staan. Onlangs schreven we nog dit uitgebreide artikel over Yakuza 6, waarin we aangaven dat de game wat ons betreft één van de grotere titels van dit jaar kan worden.

Yakuza 6 is namelijk een game die echt intens groot is en waar je heel veel kunt doen. Zo heb je twee grote gebieden in de game waar je heel veel kunt doen en beleven. Zo heb je een groots verhaal en heb je veel momenten waarop je er flink op los mag meppen.

Yakuza 6

Daarnaast kent Yakuza 6 een veelvoud aan minigames. Dat zijn leuke afleidingen op je hoofdavontuur. Het meest indrukwekkende daarbij is de mogelijkheid om naar een arcadehal te gaan en daar te gamen. Dan kun je er voor kiezen om klassieke 16-bit games te spelen, maar is er ook een Virtua Fighter-arcadegame omgezet. Zo kun je dus echt gamen binnen een game.

Hoe meta is dat? Of wat te bedenken van de mogelijkheid om naar verschillende Hostess-clubs te gaan en daar een beetje te daten met de verschillende Japanse dames. De onderstaande trailer geeft je een goed idee van wat je straks kunt verwachten.

Yakuza 6 minigames trailer

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit zijn de minigames van Yakuza 6: game binnen een game
Sluiten