Dit zijn dé tien gerechten waarmee jij een Netflixmarathon overleeft

Een Netflixmarathon is wat ons betreft net zo pittig als de marathon van New York City. Je moet over een flinke dosis uithoudingsvermogen beschikken, het kost veel energie en je wordt zowel fysiek als mentaal uitgedaagd. Alsof vijftien uur bankhangen een gemakkelijke opgave is? Zes seizoenen Modern Family is zeker geen ontspannen materie voor je brein. Je moet dus voorbereidingen treffen. Een volle koelkast en gevulde snack-kast helpen hierbij. Maar waarmee vul je die precies? Wij zijn op zoek gegaan en bieden hierbij dé tien gerechten waarmee jij de Netflixmarathon overleeft:

10. Taco burger, gemaakt van frieten

Hoe je gehakt en frieten perfect combineert: yes, in de vorm van een taco burger.

9. Zelfgemaakte popcorn

Na zo’n taco burger van friet is het tijd om wat lichter voedsel tot je te nemen anders val je in slaap. Zorg dan ook altijd dat je maïskorrels in huis haalt en de tutorial van The Swedish Chef checkt:

8. Cookie Dough Ice Cream Sandwiches

Voordat je de volgende vleeshap tevoorschijn tovert is het eerst tijd voor een dessert. Wat dacht je van Cookie Dough Ice Cream Sandwiches? Yes please!

7. Betere gefrituurde kip is er niet

Haal minimaal een dag van tevoren de beste kippendijen in huis en luister naar Matty Matheson. Je moet de kippendijen namelijk eerst 24 uur pekelen. De kip moet daarna nog even vier uur in karnemelk weken voordat het marineren met bloem en andere kruiden kan beginnen. Een ding is zeker, het wachten wordt beloond.

6. Oreo Bagel

Damn Oreo’s, het zijn altijd weer die Oreo’s die voor verrukkelijke tussendoortjes zorgen. Een Oreo Bagel mag natuurlijk niet ontbreken.

5. Super nacho’s

Geen Netflixmarathon zonder super nacho’s. Maak ze wel écht alleen als je met meer dan vijf personen binge-watched, want een calorieënbom zijn ze zeker.

4. Spaghetti-gehaktbal-taco’s

Ook met spaghetti kun je taco’s maken. Simpel en met ingrediënten van goede kwaliteit smaakt dat lang niet slecht. Geen wonder dat-ie bij ons op plek vier staat.

3. Pizza voor ontbijt

Als de zon na de nodige films en series weer opkomt begint de maag alweer te knorren. Tijd voor een stevig ontbijt! Zoals een ontbijtpizza. Zo hoor je de ochtend te starten en kun je weer verder met waar je bent gebleven.

2. Spareribs uit de oven

Spareribs hoef je helemaal niet uren op een gril of barbecue te bakken. Dat kan binnen een mum van tijd in de oven. Ideaal, want tijdens een Netflixmarathon wil jij zo min mogelijk tijd verliezen aan het bereiden van eten.

1. De Maestro Burger

En op nummer 1, de Maestro Burger. Niets is namelijk lekkerder dan de Netflixmarathon te beginnen met een smaakvolle hamburger! Een heerlijke kwaliteitsburger met Angus Beef. Voor de Maestro Burger hoef je de keuken niet in! Je wandelt, fietst of rijdt langs de dichtstbijzijnde McDonald’s en verorbert een goed stuk mals rundvlees met gerijpte Cheddar, knapperige sla en rode uienringen tussen een broodje. Wij hebben overigens onderzocht of je kunt genieten van een snelle Angus Beef burger. Echt wel! Daar lees je hier alles over.

In samenwerking met McDonald's

Reageer op artikel:
Dit zijn dé tien gerechten waarmee jij een Netflixmarathon overleeft
Sluiten