Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Gadgets 19 mrt 2016

Dit zijn de tofste sneakers van Nike die je in 2016 kunt verwachten

Zonder je vertrouwde sneakers kom je de dag niet door. Althans, wij niet. Nike weet dan ook al jaren aan onze behoeftes te voldoen als het om sneakers gaat. Zo is kort geleden de zelfstrikkende Nike HyperAdapt 1.0 aangekondigd. Daarnaast zijn nog een paar sportschoenen gelanceerd die de toekomst van sneakers zullen veranderen. Aangedreven door onze liefde voor sneakers hebben wij een selectie gemaakt. Zie hier: de coolste sneakers die je van Nike in 2016 tegen zult komen.

De Nike Air Huarache in Python

Deze sneakers van Nike zijn een update van de klassiekers uit 1991. Deze nieuwste versie van de Air Huarache is binnenkort verkrijgbaar in ‘Black Snakeskin’. Naar verwachting zal de prijs rond de 110 euro liggen. Houd de webshop van Nike in de gaten en wie weet wandel jij straks door de straten met deze toffe sneakers.

De Nike SB Dunk Low Premium ‘Hemp’

Halverwege april wordt deze nieuwe sneaker van Nike gelanceerd. Deze premium schoenen zijn bekleed met hennep en hebben een leren Swoosh aan de zijkanten. Om de sneakers op te peppen, zijn de logo’s in groen en oranje gestikt. Dit bijzondere ontwerp wordt in Europa vanaf 15 april in de winkels verwacht.

De Nike HyperAdapt 1.0

De zelfstrikkende schoenen waar iedereen lang op heeft gewacht. Nike benoemt de HyperAdapt 1.0 als de eerste stap naar adaptive lacing. Dit is een techniek waarbij de schoenveters zich met een druk op de knop automatisch aanspannen. Een ander uniek kenmerk van deze schoenen is dat de pasvorm zich ook aanpast naarmate je langer loopt. Wil je meer weten, dan kun je dat hier snel verder lezen.

De Nike Free RN Motion Flyknit

Deze nieuwe generatie van Free bevat een geheel nieuwe type buitenzool. Je voet wordt als het ware vrijgelaten bij iedere stap. Deze revolutionaire ‘auxetische’ zool van deze Nike sneakers zou de natuurlijke bewegingen van je voet moeten nabootsen dankzij de afwikkeling. De Free RN Motion Flyknit is verkrijgbaar via de webshop vanaf 5 mei.

Special mention Nike sneakers: MayFly Woven

De lente van 2016 zit vol met nieuwe ontwerpen voor sneakers. Nike besloot de Mayfly Woven te herintroduceren in verschillende kleuren. Deze sneakers worden gekenmerkt door de gevlochten zijkanten in plaats van de herkenbare Swoosh. De Mayfly heeft een buitenkant van suède en een contrasterende binnenzool. Deze onderlaag komt tevoorschijn langs de zijkanten waar gevlochten is. Deze bijzondere sneakers kun je hier voor een bedrag van 110 euro exclusief verzendkosten aanschaffen. Nice!

Dit zijn de Nike sneakers van 2016 die de komende tijd onze voetjes mogen sieren. Wij zijn zeer enthousiast over deze schoeisels evenals de technologieën die erin verwerkt zijn. Ben jij ook een groot sneakerliefhebber, dan heb je hopelijk genoten van deze selectie. Ben je van plan één van deze parels aan te schaffen dan wensen we je alvast veel draagplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dit zijn de tofste sneakers van Nike die je in 2016 kunt verwachten
Sluiten