Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 14 december 2018

Dit zijn de top 8 beste smartphones van 2018

#3: OnePlus 6T

Sinds de OnePlus 6 kun je de toestellen van het ambitieuze merk echt volwassen noemen. De OnePlus 6T doet daar nog een schepje bovenop, door ook qua innovatie nieuwe dingen te doen. Niet alleen qua design, maar ook met toevoegingen zoals de optische vingerafdrukscanner.

Ondanks de flinke prijsstijgingen sinds de OnePlus One is het nog steeds een zeer voordelig flagship, in een markt waarin de concurrentie nog veel duurder is geworden. Bovendien komt dat prijskaartje gepaard met minder compromissen dan ook.

Sure, de camera zal je niet omver blazen en de optische vingerafdrukscanner moet nog stappen maken, maar je kunt er niet omheen dat de 6T dicht in de buurt komt van de ideale smartphone. Neem je de prijs in beschouwing, dan is het zonder twijfel de beste deal van dit moment.

Negeer je de prijs, dan is het een erg goed toestel dat je niet teleur zal stellen, maar niet op elk vlak de concurrentie voorbij streeft. Dat hoeft echter ook niet. Als je vrede hebt met de afwezigheid van draadloos opladen en de lagere schermresolutie, dan is er niks wat je tijdens het dagelijkse gebruik echt zult missen ten opzichte van de Apple’s en Samsungs van deze wereld. En dat is een prestatie die je niet moet onderschatten. Net zoals bij de OnePlus 6 eindigen we onze review met een petje af voor OnePlus.

Lees hier de volledige review

Reageer op artikel:
Dit zijn de top 8 beste smartphones van 2018
Sluiten