Dit zijn op Spotify jouw topnummers van 2016

Afspeellijsten op Spotify, we worden er ondertussen mee doodgegooid. Discover Weekly, comfortabel de avond in en voor elke genre is een gecureerde lijst te vinden. Jouw persoonlijke terugblik van 2016 mag dan ook niet ontbreken!

Jouw top tracks van 2016

Met deze marketingcampagne wist Spotify een ‘vreemd jaar’ al met een lachstuip af te sluiten, maar voegt er met de playlist nog een mooie persoonlijke tint aan toe.

Je favoriete nummers altijd binnen handbereik

Vanuit anonieme bron hebben wij vernomen dat de playlist Flashback 2016 pas maandag 12 december in Nederland wordt geïntroduceerd, maar klik even op ‘Bladeren’ en je vindt ‘m alvast. Zowel op mobiel als op de desktop-versie. Geen dank.

Spotify heeft onder ‘Flashback 2016’ alle nummers die je dit jaar het leukst vond verzameld. Ons topnummer? Duh, Anderson Paak met The Bird.

Verder heeft Spotify playlists gemaakt met de meest beluisterde songs en artiesten van 2016. Deze playlists zijn zowel op Nederland als op de rest van de wereld gebaseerd. Wist je trouwens dat deze onbekende Spotify-features muziek luisteren nóg leuker maken.

Enjoy listening!

Reageer op artikel:
Dit zijn op Spotify jouw topnummers van 2016
Sluiten