The Division 2 Dark Hours raid heeft een releasedatum

The Division 2 is één van de leukere games die dit voorjaar is verschenen. De game neemt je mee naar Washington DC, waar jij als speler orde moet scheppen in een stad die gebukt gaat onder een virus. De game is heerlijk in je eentje, maar wordt eigenlijk alleen maar beter wanneer je het samen met vrienden gaat spelen. Het duurt een flinke tijd voordat je alles hebt voltooid in het hoofdverhaal en daarna is er nog genoeg endgame content. Maar voor Ubisoft is het ook belangrijk dat er na de release genoeg te doen is. Eén van de eerste grote updates bestaat uit de The Division 2 Dark Hours raid. En die raid heeft nu een releasedatum gekregen.

Binnenkort los met de The Division 2 Dark Hours raid

De The Division 2 Dark Hours raid verschijnt op 25 april. Het is de eerste grote raid van de game, die je met acht man kunt gaan doorlopen. Het is voor het eerst dat je met zoveel spelers tegelijkertijd aan de slag kunt gaan. en dat is nodig ook, want de vijanden zijn behoorlijk sterk. In de onderstaande trailer wordt de datum van de nieuwe raid aangekondigd.

Voordat het zover is, kun je nu al aan de slag met de eerste uitbreiding in de vorm van Tidal Base. Dat is de eerste update na de release van de game en is bedoeld voor hen die de endgame hebben bereikt. In deze missie neem je het op tegen een basis die in het bezit is van de Black Tusk-factie en moet je proberen om daar een aantal sterke vijanden te verslaan. Kortom, er valt voorlopig genoeg te beleven in de wereld van The Division 2.

Wil je weten of de game iets voor je is? Dan hebben we hier onze uitgebreide review die we schreven vlak na de release. De game is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
The Division 2 Dark Hours raid heeft een releasedatum
Sluiten