The Division 2 komt er aan, wordt op de E3 onthuld

The Divison is een game die in 2016 uitkwam en je meeneemt naar New York. Daar is een plaag uitgebroken en het is aan The Division om de chaos in de stad te onderdrukken. Het zit namelijk vol met plunderaars en bandieten. Het is een absoluut geinige game, die met zijn diverse RPG-elementen zeer lang speelbaar is. En als je meer wilt van dit soort avonturen, dan hebben we goed nieuws. Ubisoft werkt namelijk aan The Division 2.

The Division 2 komt er aan

The Division 2 wordt andermaal gemaakt door Massive Entertainment, die ook verantwoordelijk was voor het eerste deel. De studio in Zweden wordt bijgestaan door een aantal andere studio’s van Ubisoft. Het gaat daarbij om Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest en Ubisoft Shanghai. Net als het eerste deel draait de game op de zogenaamde Snowdrop Engine, maar dan wel eentje die flink is aangepast ten op zichte van de engine waar het originele The Division op draaide.

The Division 2

Helaas is dat ook het enige dat we op dit moment weten. Julian Gerighty, de creative director van de game, heeft laten weten dat de grote onthulling van de game pas op de E3 van dit jaar wordt gedaan. Deze wordt zoals gewoonlijk gehouden in Los Angeles in juni, dus daar moeten we nog even op wachten.

Tot die tijd zal men de eerste The Divison ook nog aanpassen. Zo komt er een update aan die de game op de Xbox One X op een 4K-resolutie laat draaien. Verder komen er nog een paar extra moeilijkheidsgraden aan en komen er events waarbij spelers Crests kunnen vrijspelen. Op die manier moet je weer dingen vrij kunnen spelen in The Divison 2. Wanneer The Division 2 precies uitkomt, dat is ook niet bekend. Als de game op de E3 wordt onthuld, dan verwacht ik zelf de game pas eind 2019. Tot die tijd is het eerste deel nog altijd interessant.

Reageer op artikel:
The Division 2 komt er aan, wordt op de E3 onthuld
Sluiten