The Division 2 krijgt begin maart een open beta

Eigenlijk wisten we al dat The Division 2 een open beta zou gaan krijgen. Tijdens de gesloten beta werd er door de ontwikkelaar per ongeluk al een aankondiging gedaan, zoals je hier kunt lezen. En nu heeft Ubisoft officieel bekendgemaakt dat er ook echt daadwerkelijk een open beta komt.

The Division 2 open beta

De open beta wordt gehouden van 1 tot en met 4 maart, wat zo’n twee weken is voordat de game daadwerkelijk te koop is. De titel verschijnt namelijk op 15 maart. De beta zelf lijkt zodoende echt bedoeld te zijn om enerzijds te bekijken of de game een beetje werkt wanneer miljoenen gamers tegelijkertijd online gaan en is anderzijds een middel om gamers te overtuigen om de game in huis te halen.

The Division 2

Wellicht dat er ook nog bugs tijdens de beta worden ontdekt, maar die zullen dan pas waarschijnlijk na de release van de game worden verbeterd. Het is immers te kort dag om tussen de beta en de release aanpassingen te doen.

Wat de beta precies gaat inhouden, dat is nog niet bekendgemaakt. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat het voornamelijk hetzelfde is als de gesloten beta met hier en daar wellicht een kleine uitbreiding. Wil je weten wat wij vinden van The Division 2? Bekijk dan hier onze meest recente preview.

Reageer op artikel:
The Division 2 krijgt begin maart een open beta
Sluiten