Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 feb 2019

‘The Division 2 krijgt een open beta’

Wie er voor heeft gekozen om The Division 2 te pre-orderen, kon afgelopen weekend aan de slag met een gesloten beta van de game. Naast de pre-order optie waren er echter ook op verschillende plaatsen codes te winnen om op die manier toegang te krijgen. Heb je geen mogelijkheid gehad om de game te spelen, maar ben je wel benieuwd of de titel iets voor je is? Dan hebben we goed nieuws. Er komt waarschijnlijk een open beta van de game, die iedereen kan gaan beleven.

Open beta voor The Division 2

Dat is althans hetgeen dat je zou kunnen afleiden van een uitspraak die één van de ontwikkelaars doet tijdens een livestream met gamers die de game spelen. Daarbij gaat de ontwikkelaar in om een bug die volgens hem in de open beta straks gefixt wordt.

Maar die open beta is nog niet aangekondigd, waardoor de kans groot is dat de beste man hier zijn mond voorbij praat. En ergens is dat ook wel logisch. In het verleden heeft Ubisoft meerdere beta’s gehouden. De eerste opzet was altijd voor hen die de game had gepre-orderd, om daarna iedereen de kans te geven om de game te spelen. Naast het feit dat zo’n open beta een perfecte manier is om te zien of de game een beetje blijft draaien wanneer er veel wordt gevraagd van de servers, is het natuurlijk ook een mooi middel om fans te overtuigen dat de game de moeite waard is.

The Division 2

Zelf zijn we met The Division 2 aan de slag gegaan voordat de beta live was. Toen zijn we zo’n vijf uur los gegaan. Daarbij begonnen we met de opening van de beta en gingen we daarna over naar de endgame-content, die in deze versie beter moet zijn dan bij het origineel. The Division 2 verschijnt op 15 maart op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
‘The Division 2 krijgt een open beta’
Sluiten