Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 6 mrt 2019

Kom in de juiste sfeer met The Division 2 launch trailer

Na de open beta van het afgelopen weekend, hoeven we niet heel erg lang meer te wachten op The Division 2. De game verschijnt namelijk op 15 maart en is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voordat het zover is, heeft Ubisoft nog een dikke launch trailer voor de game in petto.

The Division 2 launch trailer

Zoals wel vaker met launch trailers is het de bedoeling dat de persoon die het bekijkt enthousiast wordt over de game. Het is dus allemaal iets meer cinematisch dan dat het pure gameplay betreft. Gelukkig hebben we dankzij de verschillende beta’s al een goed idee gekregen van wat we daadwerkelijk van de game kunnen verwachten. De trailer is wel ideaal als je een beetje een idee wilt krijgen hoe het achtergrondverhaal in elkaar zit. Bekijk hem hieronder.

Net als bij de eerste Division draait het in The Division 2 om de uitbraak van een groots en gevaarlijk virus. Dat heeft er voor gezorgd dat de Verenigde Staten in chaos is vervallen. Waar je in het eerste deel probeerde om rond de kerst in New York alles weer in orde te brengen, daar reis je nu af naar Washington DC in een zomerse setting.

Het is nog altijd hetzelfde: je gaat in je eentje of samen vrienden verschillende missies af en probeert die zo goed mogelijk af te leggen. Vervolgens scoor je betere wapens en ga je in levels omhoog, waardoor je beter wordt. Als het hoofdverhaal klaar is, kun je aan de slag met de endgame content, die een stuk uitgebreider lijkt dan in het eerste deel. Ook heeft de ontwikkelaar het plan om een jaar lang de gamers te bestoken met verschillende gratis uitbreidingen. Zodoende moet er genoeg te doen zijn in de game.

Wil je de game pre-orderen? Dan kun je dat hier doen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kom in de juiste sfeer met The Division 2 launch trailer
Sluiten