Dit is wat je van The Division 2 na de release kunt verwachten

Op 15 maart is het zo ver. Dan verschijnt The Division 2. Dit weekend kun je zelf kijken of de game iets voor je is. Er is namelijk een open beta beschikbaar. Zowel op de pc, PlayStation 4 als de Xbox One. Dat is dus het ideale moment om je vrienden op te trommelen en samen de wereld van de game te ontdekken. Lekker in Washington DC op jacht gaan naar vijanden en op elkaar wanneer je de Dark Zone betreedt. De ontwikkelaar heeft met The Division 2 geleerd van de fouten die men met het eerste deel heeft gemaakt. Zodoende is er nu al een duidelijker plan met de Endgame-content en weten we nu ook wat we na de release van de game kunnen verwachten.

The Division 2 DLC plannen

Vlak na de release van de game komen er al twee kleine updates in de vorm van Tidal Basin en Operation Dark Hours. Met name die laatste is interessant, omdat die update de eerste Raid voor acht spelers introduceert. Dit zijn echter kleinere updates. Er gaan in het eerste jaar echter ook drie grote DLC-uitbreidingen komen. Het mooie daaraan is dat ze voor iedereen gratis zijn. Op die manier wordt de community niet verdeeld. Hieronder de trailer van de uitbreidingen.

Episode 1: D.C. Outskirts: Expeditions speelt zich af in de gebieden net buiten Washington D.C. Daar gaan spelers speciale eenheden van de Outcasts en Black Tusks achterna om de vrijheid van de stad ook op deze nieuwe locaties veilig te stellen. Episode 2: Pentagon: The Last Castle brengt spelers naar één van de meest iconische locaties in de Verenigde Staten om daar te ontdekken welke geheimen verborgen liggen in dit zeer goed bewaakte doolhof. Episode 3 sluit het geheel af en zou een brug kunnen zijn naar eventuele content voor het tweede seizoen.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Dit is wat je van The Division 2 na de release kunt verwachten
Sluiten