Muziekliefhebbers opgelet: bouw in 18 minuten je eigen platenspeler

De platenspeler is in dit hipstertijdperk weer helemaal terug van weg geweest. De hitjes van vroeger klinken ook echt wel een stuk mooier wanneer je ze afspeelt van een originele vinyl. Geen platenspeler thuis maar wel muziekliefhebber én toevallig 18 minuten tijd over? Bouw dan nu met deze kit je eigen platenspeler.

DIY platenspeler Spinbox

Spinbox is een kit waarmee je in slechts 18 minuten je eigen draaitafel in elkaar draait. En dat in 5 simpele stappen; zelfs de IKEA Lack tafel heeft er meer. De Spinbox is gemaakt van dezelfde lichtgewicht materialen als waarvan de verpakking van Apple-producten wordt gemaakt. Hierdoor is de draaitafel licht, gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal om spontane DJ sessies op feestjes mee te beginnen.

Platenspeler

De platenspeler kan met een snelheid van 33, 45 en 78rpm platen afspelen en is, net als reguliere platenspelers, geschikt om 7, 10 of 12-inch platen af te spelen. De poortjes aan de zijkant bieden de mogelijkheid om de vinyldeuntjes uit speakers te laten klinken. Spinbox wil met de do-it-yourself-platenspeler een simpele en betaalbare manier aanbieden om het geluid van vinyl te ervaren. Benieuwd hoe ‘ie klinkt? Luister zelf mee:

Klaar met bouwen en loopt je vinylcollectie een beetje uit de hand? Bewaar je kostbare platen dan in deze awesome vinylkast.

Reageer op artikel:
Muziekliefhebbers opgelet: bouw in 18 minuten je eigen platenspeler
Sluiten