Rutger Houweling
Rutger Houweling Apps 7 feb 2013
Leestijd: 1 minuut

Dochter tekent vaders $200-contract om niet meer te Facebooken

Het moet soms frustrerend voor ouders zijn als hun kinderen zo vaak op Facebook zitten. Vaak komt die frustratie voort uit het feit dat ze gewoon zelf willen Facebooken, maar hun zoon of dochter de computer bezet houdt. Nee even serieus, wat zouden jullie doen? Het internet afsluiten? Geen optie! Wat wel een optie is volgens de ó zo lieve vader Paul Baier is je dochter een contact laten tekenen waarin staat dat ze 200 dollar krijgt als ze voor vijf maanden niet meer achter Facebook zit.

Paul’s 14-jarige dochter Rachel heeft het contract getekend waarin staat dat ze niet mag Facebooken van 4 februari 2013 tot 26 juni 2013. Ze moest die 200 dollar alleen wel verdienen. Rachel krijgt namelijk 50 dollar als ze tot april niet op Facebook heeft gezeten en de andere 150 dollar als ze tot 26 juni niet op Facebook heeft gezeten. Paul krijgt tevens toegang tot Rachel’s account zodat-ie het kan deactiveren.

Het verhaal heeft alleen nog een twist. Het was namelijk niet Paul’s, maar Rachel’s idee. Paul gaf namelijk aan dat zijn dochter geld wilde verdienen en niet continue als een verslaafde achter Facebook wilde zitten. Één + één is twee dus de deal was snel gemaakt. Het geld mag ze overigens alleen uitgeven aan stuff. Zouden jullie ook tweehonderd euro over hebben voor het niet mogen Facebooken van vijf maanden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dochter tekent vaders $200-contract om niet meer te Facebooken
Sluiten