Dit is de gadget voor echte chaoten: 1 oplaadstation voor al je apparaten

Door de jaren heen heb je waarschijnlijk steeds meer gadgets verzameld. Je hebt misschien een smartphone, laptop, tablet en zelfs ook een smart watch. Die moeten allemaal opgeruimd worden, en opgeladen worden. Lees eerst even verder voordat je in ieder stopcontact in je keuken een stekker plugt om je apparaten op te laden. Dit super handige Dock, ofwel een oplaadstation, is namelijk waar je naar opzoek bent.

Nooit meer je apparaten kwijt, en alles opgeladen: top

Voor ieder apparaat dat je thuis hebt, heb je ook ergens in je huis een oplader rondslingeren. Velen van ons hebben hun gadgets op het aanrecht liggen, de tafel, of in een lade van een kast. Met dit oplaadstation kun je al je apparaten heerlijk geordend bij elkaar bewaren, en opladen tegelijkertijd. Zo ben je ze niet meer kwijt, en zijn ze voorzien van power.

Dock is een zogenaamd ‘catch all, charge all‘ oplossing voor Apple- en Android apparaten. Het project loopt al een tijdje op Kickstarter en gaat nog niet bijzonder lekker. Maar, wat niet is kan nog komen, want dit is zeker een handige oplossing voor de gadget-zooi in je huis.

1 Oplaadstation voor al je apparaten

Met deze handige gadget kun je al je apparaten tegelijkertijd opladen op dezelfde plek. Plug de Dock in het stopcontact, et voila; laadt je smartphone draadloos op, leg je Apple Watch op de lader en sluit je tablet er op aan. De draadloze oplader waar je je smartphone op kunt leggen fungeert ook als een 6000 mAh power bank. Deze kun je gemakkelijk uit het oplaadstation halen en meenemen.

De Dock is natuurlijk ook voorzien van wat geinige features als een automatisch lichtje dat gaat branden als het donker is, en een verborgen lade waar je bijvoorbeeld je horloge in kunt bewaren.

oplaadstation

Voor een bedrag van 138 euro kun je al je techy gadgets op een plek verzamelen.

Update: het project heeft niet genoeg funding ontvangen op Kickstarter en is daardoor gecanceld.

Reageer op artikel:
Dit is de gadget voor echte chaoten: 1 oplaadstation voor al je apparaten
Sluiten