Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 8 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Marvel acteur doet enkele uitspraken over vervolg Doctor Strange

Of Avengers: Endgame de grootste film aller tijden gaat worden is nog maar de vraag. Wat wel zeker is dat er weer nieuwe Marvelfilms aan gaan komen. Waaronder een nieuwe Doctor Strange film. Ondanks dat er nog niet veel bekend is denken we te weten wanneer de opnames gaan starten.

Doctor Strange 2

Het lijkt erop dat Doctor Strange 2 eindelijk in productie zal gaan. Acteur Benedict Wong, die in deel 1 de Meester van de Mystic Arts speelde, deed namelijk de volgende uitspraak in een interview:

De kans is dus groot dat de opnames volgend jaar starten. Wat opvalt is dat Wong impliceert dat er een nieuwe scenarist komt. De vorige film werd namelijk geschreven door C. Robert Cargill, een goede vriend en partner van Scott Derrickson, die in de regiestoel zat. Ondanks dat die laatste wel terugkeert als regisseur lijkt het erop dat Cargill vervangen gaat worden. We weten echter nog niet door wie, maar het zou zomaar eens een oude bekende kunnen zijn.

Doctor Strange Netflix Tip

Naast Wong gaat ook hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch weer terugkeren als Stephen Strange. De kans is daarnaast groot dat Rachel McAdams weer in de rol van Christine Palmer gaat kruipen.

Marvel Cinematic Universe

Er begint steeds meer bekend te worden over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Naast dat later dit jaar Spider-Man: Far From Home nog verschijnt komen er volgend jaar ook twee films. Welke dat precies zijn is nog niet bekend. Wel weten we dat er sowieso nog nieuwe films rondom Black Panter en Guardians of the Galaxy gaan komen. Ook is Marvel momenteel bezig met The Eternals, een grootschalig project dat onder andere rollen heeft voor Angelina Jolie en Richard Madden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Marvel acteur doet enkele uitspraken over vervolg Doctor Strange
Sluiten