Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Gadgets 22 jul 2016

Doe jouw favoriete kunstenaar eer aan met deze briljante sokken

Wanneer je fan van (fictieve) karakters bent kun je dit op verschillende manieren uiten. Je zou bijvoorbeeld aan cosplay kunnen doen. Je zou dan zelfs naar Comic Con kunnen gaan. Echter, niet iedereen is fan van fictieve karakters. Zo bestaan er genoeg echte kunstenaars zoals Van Gogh met een grote fanbase. Wat doe je dan? Je draagt sokken, en dan een paar met je favoriete kunstenaar erop!

De sokken van ChattyFeet hebben onbescheiden gezichten

ChattyFeet is een merk dat sokken met persoonlijkheid levert. Whut? Juist, persoonlijkheid dus. Illustraties van onbescheiden gezichten en figuren die de kousen een nieuwe dimensie geven. Ondertussen hebben de designers een nieuwe lijn met de gezichten van beroemde kunstenaars ontworpen. Zo zien we Andy Warhol, Vincent Van Gogh, Frida Kahlo en Piccasso de revue passeren. Daarnaast krijgen de creaties een grappige doch gepaste naam. Check ze hieronder!

Andy Sock-hole
Vincent Van Toe
Frida Callus

Deze sokken behoren tot een vierdelige cadeauset. Er is ook een ‘Badass Set’ die je in de wacht kunt slepen. Hier zitten ‘The Sockfather’, ‘Mambo’, ‘Toeminator’ en ‘Karate Feet’ in. Hoe tof is dat!

De ChattyFeet zijn voor de gebruikers een inspiratiebron geworden. Ze gebruiken hun sokken namelijk als een alter ego om hun creativiteit te stimuleren. Op Instagram zijn er zo genoeg #chattyfeet te vinden!

Red cotton! Finally! #ChattyFeet #SockTalk #coolSocks #style #fashion #bloggers #inspiration #lifestyle #instastyle #sockGame #tbt #best #love #wiwt #instaSocks #instadaily #stylist #socklover #instagood #InstaStyle #Colour #socksoftheday #sockswag #fashiondiaries #socksofinstagram #socks #sock #sockfetish #靴下 #양말

Een foto die is geplaatst door ChattyFeet (@chattyfeet) op

Wij zijn in de ban van de ontwerpen van ChattyFeet! Ze zijn grappig, zien er nice uit én je kunt er meer mee dan je voeten warm houden. Een selfie met je gewone sokken is namelijk snel saai. Naast de bovengenoemde paren zijn er ook sets voor koppels. Daarnaast zijn er sets voor ouders en kinderen. Wil jij ook een paar van deze briljante creaties in de wacht slepen? Dan kun je dat hier doen. Eén paar sleep je al vanaf zeventien euro inclusief verzendkosten binnen. WANT!

Reageer op artikel:
Doe jouw favoriete kunstenaar eer aan met deze briljante sokken
Sluiten