Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gaming 29 apr 2020

“Donald Trump” gaat helemaal los in Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare behoort tot een van de populairste CoD games sinds jaren. Het is zelfs zo populair dat zelfs de Amerikaanse president Donald Trump er helemaal lekker op gaat. Althans…het lijkt op Donald Trump.

YouTuber Azerezz is namelijk goed in twee dingen: Call of Duty en het nadoen van stemmen. Iets dat de gamer deze maand laat zien door op geniale wijze Donald Trump na te doen in Call of Duty: Modern Warfare. En de beelden zijn hilarisch.

Donald Trump los in Call of Duty: Modern Warfare

In tijden van het coronavirus zijn we constant opzoek naar vermaak. Of het nu gaat om films en series die we kunnen bekijken via onze favoriete streamingdiensten of dat we games spelen: de tijd moet gedood worden. Wat dat betreft heeft YouTube ook voldoende vermakelijke content te bieden.

Dat is de hele reden dat wij zelf op onderstaande video terecht zijn gekomen. YouTuber Azerezz doet namelijk op geniale wijze president Donald Trump na in Call of Duty: Modern Warfare. Het is volle bak genieten geblazen. Is het niet vanwege de geweldige imitatie, dan is het wel wegens de reactie van andere Call of Duty spelers.

Bekijk de vide hieronder en geniet!

Maak kennis met Azerezz

Sommige mensen zullen hem kennen, anderen niet. YouTuber Azerezz heeft inmiddels 5,59 miljoen abonnees op het platform en staat vooral bekend om zijn imitaties. Iets dat hij maar al te graag combineert met een andere grote passie: gamen.

Zo deed hij in Call of Duty: WWII bijvoorbeeld Arnold Schwarzenegger op geniale wijze na:

Gaat hij los met meer stemmen in Call of Duty: Modern Warfare:

En gaat hij als Batman door het leven in Fortnite:

En vervolgens zingt hij zo nu en dan ook nog een liedje in combinatie met deepfake technologie:

Meer zien van Azerezz op YouTube? Dan kan je zijn kanaal hier bekijken!

Reageer op artikel:
“Donald Trump” gaat helemaal los in Call of Duty: Modern Warfare
Sluiten