‘Zo wordt de dood van Chadwick Boseman in Black Panter 2 verwerkt’

Chadwick Boseman is natuurlijk Black Panther. Ondanks zijn dood gaat het tweede deel gewoon door. Zo moet dat eruitzien.

De dood van Chadwick Boseman was een grote schrok voor de filmwereld en fans van Marvel. De acteur die we vooral kennen als superheld Black Panther verloor dit jaar helaas het gevecht tegen kanker. Boseman deelde zijn ziekte alleen met de mensen die het dichtst bij hem stonden, wat zorgde voor een negatieve verrassing.

Black Panther 2 zonder Boseman

Black Panther 2 stond al een tijdje op de planning. Het plan was dat Boseman de hoofdrol zou spelen, maar door zijn dood kan dat helaas niet. Disney kan ervoor kiezen om een andere acteur de rol op zich te laten nemen, maar heeft hierover nog niets over gezegd. Fans zien het liefst dat zus Shuri (Letitia Wright) de rol van Black Panther gaat overnemen.

Toch lijkt er nu duidelijkheid te zijn als we bronnen rondom de film mogen geloven, aldus BGR. Het kan wel zorgen voor spoilers van de films zorgen.

De bedoeling was altijd dat T’Challa’s zus de volgende Black Panther zou worden. Die plannen zijn nu in een stroomversnelling gekomen door het overlijden van Boseman. Hierdoor moest het hele script worden aangepast.

Een eerbetoon

“T’Challa’s dood zal de treurige realiteit moeten zijn van die van Boseman. Dit zal in de film door een ziekte zijn. Of dat ook kanker is, waar Boseman aan leed, is onbekend, maar lijkt waarschijnlijk.” Het moet in ieder geval een manier zijn om de acteur nogmaals te kunnen eren voor zijn rol als Black Panther. “Het moet laten zien dat zelfs superhelden een ziekte uit het echte leven kunnen hebben.”

Eerder liet Disney-baas Kevin Feige al weten dat Boseman de enige T’Challa zal zijn in het MCU. Zijn personage wordt dus niet vervangen. “Chadwick Boseman was een ontzettend getalenteerde acteur en een inspiratiebron voor ons allemaal. Zijn rol van T’Challa de Black Panther is iconisch voor Marvel.”

Black Panther 2 staat nu op de planning voor 8 juli 2022. We weten echter allemaal door de coronacrisis dat dit allemaal kan veranderen.

Reageer op artikel:
‘Zo wordt de dood van Chadwick Boseman in Black Panter 2 verwerkt’
Sluiten