Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Doom Eternal zit vol met brute actie

Tijdens de E3 krijgen we de mogelijkheid om de toekomst van de gameswereld te zien. Daarbij worden er compleet nieuwe games aangekondigd, maar zien we van andere games ook gameplay of dikke trailers. Doom Eternal behoort tot de laatste categorie. Vorig jaar werd de game aangekondigd. Dit jaar komt de game uit. Voordat het zover is, krijgen we eerst de uitgebreide story trailer van de game voorgeschoteld.

Doom Eternal in actie

Zoals je van een Doom-game kunt verwachten zit Doom Eternal vol met actie. En dan bedoelen we niet dat je er flink snel in rond kan rennen. Nee, dit is echt een game die heel duidelijk zijn 18+-stempel heeft verdiend. De onderstaande trailer is dan ook niet geschikt voor hen met een teer zieltje. Dit is er één waarbij er meer bloed en rondvliegende ledematen in zit dan dat je misschien lief is.

Doom Eternal is het vervolg op de game Doom, zoals die in 2016 uitkwam. In de game ga je aan de slag als de zogenaamde Doom Slayer en neem je het op tegen de vele demonen die de Aarde binnenvallen. Daarbij heb je alle middelen tot je beschikking om de vijanden op een gruwelijke manier af te maken. En ja, de klassieke kettingzaag is ook weer aanwezig, zoals we zowel aan het begin als aan het einde van de trailer kunnen zien. Het zien daarvan brengt herinneringen van vroeger naar boven. Toen we op onze zolderkamer stiekem deze game speelden, terwijl we er eigenlijk veel te jong voor waren en onze ouders het eigenlijk hadden verboden.

Doom Eternal staat gepland voor 22 november van dit jaar. De game is dan beschikbaar voor zowel de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. Wil je meer lezen over gaming en alles dat daar mee te maken heeft? Bezoek dan hier onze handige overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Doom Eternal zit vol met brute actie
Sluiten