Milton Broen
Milton Broen Google 25 sep 2017

Zo kun je makkelijk een nieuwe taal leren terwijl je op het internet surft

Als je in een korte tijd een moeilijke taal moet leren ben je hier vaak veel tijd aan kwijt. Naast de tijd, moet je ook nog eens denken aan de grote voorraad boeken of software die je moet aanschaffen. In totaal komt daar een flinke prijs bij kijken. Met behulp van deze slimme Chrome-extensie leer jij een taal terwijl je op het web surft. En buiten alles is-ie ook nog eens gratis.

Language Immersion for Chrome: taal leren op het internet

Als je veel tijd op internet doorbrengt, en dat doe je, dan kun je nu gebruik maken van de geniale extensie Language Immersion for Chrome. Het is handig voor jong en oud. Voor jongere mensen omdat ze veel op internet zitten en snel een taal kunnen oppikken, en voor oudere mensen omdat ze meestal weinig tijd hebben en zo leren kunnen combineren met een dagelijkse bezigheid.

 

Hoe het werkt? Je kunt gewoon je dagelijkse surf-sessies voortzetten, maar met een twist. Sommige woorden zullen namelijk vervangen worden door de taal die je wil leren. Daarbij kun je uit alle talen kiezen die Google Translate ondersteunt. Het vertaalprogramma van de zoekgigant wordt namelijk als de basis voor deze extensie gebruikt.

Het maakt het leren van een nieuwe taal lekker laagdrempelig. Je hoeft immers geen saaie spelletjes te spelen of er een speciaal boek bij te pakken. Je kunt gewoon doen wat je normaal doet, terwijl je ondertussen je nieuwe taal langzaam aanleert. Het zal niet zo snel gaan als een pittige spoedcursus, maar goed, hier hoef je geen avonden voor uit te trekken.

Hoe krijg je ‘m?

Het is een extensie van Google Chrome dus je moet over deze browser beschikken. Language Immersion for Chrome is hier gratis te downloaden. Succes met je leren van je nieuwe taal! Is de extensie niets voor jou en maak je liever gebruik van Google Translate?

Dan vind je hier handige tips en tricks die je moet kennen over Google Translate. Voor je het weet bestel je zelfverzekerd een exotisch gerecht in het buitenland. Een nieuwe taal leren hoeft niet frustrerend te zijn.

Reageer op artikel:
Zo kun je makkelijk een nieuwe taal leren terwijl je op het internet surft
Sluiten