Jelle van Es
Jelle van Es Black Friday 29 nov 2019

De PlayStation 4-consoledeals van Black Friday met mooie kortingen

Tijdens de Black Friday pre-sale hebben we al een aantal mooie aanbiedingen voorbij zien komen. Hoewel er op de dag zelf niet heel veel nieuwe deals zijn, zien we hier en daar toch nog een paar mooie aanbiedingen. En zoals je van ons gewend bent, zetten we die PlayStation 4-consoledeals op een rijtje.

Wanneer je op zoek bent naar een Nintendo Switch, dan kun je hier terecht. In dit artikel kijken we naar de PlayStation 4. De Xbox One doen we dan weer in een ander artikel

PlayStation 4 Slim 500 GB

De PlayStation 4 Slim 500 GB is gewoon de standaard PlayStation 4, die enkel geleverd wordt met een DualShock 4 controller. De goedkoopste prij die we hebben kunnen vinden, is bij de Mediamarkt. Daar is hij net een paar euro goedkoper dan bij de concurrenten.

Scoor hem hier voor 195 euro

PlayStation 4 Slim
De PlayStation 4 Slim (Bron: Sony)

PlayStation 4 Slim 500 GB Fortnite-bundel

Voor een paar euro meer scoor je echter een PlayStation 4 Slim met 500 GB in een Fortnite-bundel. Daarbij krijg je dan gelijk 2.000 V-Bucks voor de game. Kun je gelijk dus een Battlepass van kopen. Ook krijg je er een speciale skin bij, zodat iedereen kan zien dat jij deze bundel hebt aangeschaft. Bij Amazon hebben we de laagste prijs gevonden.

Scoor hem hier voor 199 euro

De Fortnite bundel (Bron: Sony)

PlayStation 4 Slim 500GB + Gran Turismo GT Sport + 2 Wireless Dualshock 4 V2 Controllers

Dan een aanbieding die we eigenlijk alleen maar bij Bol.com zien. Zij komen met een PlayStation 4 Slim 500 GB en een extra controller en de game Gran Turismo GT Sport. Die extra controller heeft op dit moment een waarde van 34,99 euro en de game zelf kost nu iets van 20 euro. Het totale voordeel valt wel mee, maar als je toch al van plan was om de game te scoren bij je nieuwe spelcomputer, dan is dit een mooi moment.

Scoor hem hier voor 239 euro

De Gran Turismo-bundel (Bron: Bol.com)

De Greatest Hit-bundel

Als je gelijk goed wil beginnen met de PlayStation 4, dan is de zogenaamde Greatest Hit-bundel de meest interessante om in huis te halen. Deze komt met de games Gran Turismo GT Sport, Uncharted 4 en de Complete Edition van Horizon Zero Dawn. Op die manier heb je dus gelijk drie absolute topgames om mee aan de slag te gaan. Bij de Mediamarkt is hij voor een mooie scherpe prijs te koop.

Scoor hem hier voor 239 euro

Greatest Hits bundel (Bron: Sony)

PlayStation 4 Pro Fortnite Bundel

Dan de PlayStation 4 Pro, de spelcomputer die echt interessant is wanneer je een televisie hebt die een 4K-resolutie met HDR ondersteunt. Dan komen je games echt op een geweldige wijze tot leven. Nu kun je bij de Mediamarkt een kale PS4 Pro kopen voor 299 euro, wat een korting is van 100 euro. Maar bij Amazon zien we een PS4 Pro Fortnite bundel (met dezelfde voordelen als de Slim-versie) voor 279 euro. Dat is dan wel een scherpere aanbieding.

Scoor hem hier voor 279 euro

Fortnite PS4 Pro
De Fortnite PS4 Pro bundel (Bron: Amazon)

PlayStation 4 Pro Call of Duty Modern Warfare-bundel

Wanneer je liever gelijk een game bij je spelcomputer haalt om een jaar mee los te gaan, dan is deze bundel zeer de moeite waard. Dankzij de uitstekende multiplayer is Call of Duty: Modern Warfare een game om enorm lang te spelen. Toch zou de Fortnite-bundel met een losse game net zo duur zijn.

Scoor hem hier voor 339 euro

De Call of Duty: Modern Warfare bundel (Bron: Mediamarkt)

PS4 Pro met Death Stranding

Ook Death Stranding is een game die wat mij betreft dik de moeite waard is. Het is echt een unieke ervaring. Ideaal dus om je een paar uur op te storten. Een mooi begin om je PlayStation 4 Pro-avontuur mee te beginnen als je het aan ons vraagt. Daarbij heb je de keuze uit een standaard bundel met een normale PlayStation 4 Pro. Maar je kunt ook voor de speciale bundel gaan met een speciale console- en controller-uiterlijk.

Scoor de normale bundel voor 339 euro hier
Scoor de speciale bundel voor 369 euro hier

Death Stranding-bundel (Bron: Sony)

Dit zijn de belangrijkste PlayStation 4-bundels die je tijdens Black Friday kunt scoren. Wil je meer goede deals? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De PlayStation 4-consoledeals van Black Friday met mooie kortingen
Sluiten