Draadloze Earbuds kopen? Dit zijn volgens ons de 5 beste opties

Draadloze earbuds zijn populair om hun gebruiksgemak; er hangt nooit een snoer in de weg. Dat maakt ze onder andere populair tijdens sportieve activiteiten, maar ook voor een gewoon belletje is het een fijne gadget. Voer een telefoongesprek terwijl je smartphone ergens op tafel ligt. Zo kun jij ijsberen en wilde handgebaren maken zonder dat je smartphone door de kamer vliegt.

Er zijn inmiddels veel draadloze oordopjes op de markt die de moeite waard zijn. De een heeft het meest strakke ontwerp en de ander de beste noise cancelling. De onderstaande vijf modellen zijn allemaal comfortabel, hebben een hoge geluidskwaliteit en een batterij die lang mee gaat. Dit zijn onze vijf favoriete draadloze earbuds in 2020.

Draadloze earbuds met beste geluidskwaliteit: Sennheiser Momentum True Wireless 2

Speelt geld geen rol en ben je op zoek naar de draadloze earbuds met de beste geluidskwaliteit? Dan is de Momentum True Wireless 2 waar je naar zoekt. Beter dan dit wordt het wat ons betreft niet. Sennheiser staat uiteraard bekend om zijn hoge kwaliteit en laat ook met deze draadloze oordopjes zien uit welk hout het is gesneden. De oordopjes hebben een groot draagcomfort, hebben uitmuntende noise cancellation en werken via Bluetooth 5.1 zowel met een Android- als een iOS app.

Sennheiser Momentum True Wireless 2
Momentum True Wireless 2 (Afbeelding: Sennheiser)

Comfortabele draadloze earbuds: Samsung Galaxy Buds Live

Ook deze draadloze oordopjes van Samsung zijn niet goedkoop maar wel goed waar voor hun geld. De Galaxy Buds Live lijken op glimmende bonen; een uniek ontwerp. Dit ergonomische ontwerp is echter heel comfortabel en hebben geen oordopje dat je gehoorgang in gaat. Gaat dat ten koste van de geluidskwaliteit? Nee. Moet je een Samsung smartphone hebben om deze draadloze earbuds te gebruiken? Nee, je kunt de bijbehorende app ook op andere toestellen installeren.

Samsung draadloze earbuds Galaxy live
Samsung Galaxy Buds Live (Afbeelding: Samsung)

Voor de sportieveling: Anker Soundcore Liberty Neo

De tijd en kilometers vliegen voorbij wanneer je hardloopt met muziek in je oren. Net als dat de sit-ups en deadlifts een stuk makkelijker gaan met de juiste opzwepende hitjes op de achtergrond. Vooral tijdens dit soort activiteiten is het handig als je oordopjes geen snoer hebben en je vrijuit kunt bewegen. Deze draadloze oordopjes van Anker zijn onze favoriet voor tijdens het sporten.

Ankers draadloze earbuds zijn super bestendig tegen water en zweet, hebben een goede geluidskwaliteit én zijn betaalbaar. Een ander voordeel van de sterke Anker Soundcore Liberty Neo is dat ze een batterijduur hebben van 20 uur. Dat moet genoeg zijn voor een aantal rondes hardlopen.

Anker Soundcore draadloze earbuds
Anker Soundcore Liberty Neo (Afbeelding: Anker)

Goedkoop alternatief op Apples AirPods: Aukey EP-N5

Aan goede draadloze oordopjes hangt vaak een groot prijskaartje. Dat geldt niet voor de EP-N5 van Aukey. Wat het ontwerp betreft lijken ze op AirPods (afgezien van de kleur natuurlijk), en ook de geluidskwaliteit van deze betaalbare draadloze earbuds is niet mis. Een nadeel van de EP-N5 is dat de batterijduur onder de tien uur is. Je moet ze dus regelmatig opladen als je ze regelmatig gebruikt.

Aukey draadloze oordopjes
Aukey EP-N5 (Afbeelding: Aukey)

Beste draadloze oordopjes met noise cancelling: Sony WF-1000XM3

Ben je op zoek naar draadloze oordopjes met sterke audio en sterke noise cancelling? Check dan de WF-1000XM3 (pakkende naam) van Sony. Deze oordopjes hebben namelijk beide. De oordopjes zijn misschien iets groter dan sommige anderen in dit rijtje, maar hebben absoluut de beste noise cancelling van allemaal. De oordopjes zijn alleen niet bestand tegen water, dus je kunt ze beter thuis laten tijdens het sporten en een stranddag.

Sony WF-1000XM3 draadloze oordopjes
Sony WF-1000XM3 (Afbeelding: Sony)
Reageer op artikel:
Draadloze Earbuds kopen? Dit zijn volgens ons de 5 beste opties
Sluiten