Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 februari 2020

Vechtgame Dragon Ball FighterZ krijgt een derde seizoen

Onlangs zijn we aan de slag gegaan met de meest recente game in de Dragon Ball Z-serie: Dragon Ball Z Kakarot. De review daarvan kun je hier lezen. Begin 2018 kregen we echter Dragon Ball FighterZ, een 2D-fighting game, die nog altijd flink wordt ondersteund door de ontwikkelaar en uitgever.

Het afgelopen weekend werd in Parijs de Dragon Ball FighterZ World Tour Final gehouden. Daar streden de beste spelers ter wereld tegen elkaar in de game. En daar werd ook het derde seizoen van de game aangekondigd.

Een derde seizoen voor de game Dragon Ball FighterZ

Tussen de gevechten door werd het derde seizoen van Dragon Ball FighterZ aangekondigd. Het nieuwe seizoen begint op 26 februari, wanneer je een nieuw personage genaamd Kefla kunt binnen halen. Dit personage komt in haar Super Saiyan 2-vorm en is de Potara fusion tussen Caulifla en Kale. Vervolgens krijg je in de lente het tweede personage voorgeschoteld in de vorm van Ultra Instinct Goku. Deze versie van Goku ken je wellicht van het Tournament of Power. In deze vorm heeft Goku de mogelijkheid om een scheiding te maken tussen zijn bewustzijn en zijn lichaam voor nog krachtigere aanvallen. In de onderstaande trailer krijg je een voorproefje op wat er komen gaat.

Naast deze twee nieuwe personages is het de bedoeling dat er nog eens drie andere personages toe worden gevoegd aan het roster van Dragon Ball FighterZ. Welke dat gaan zijn, dat is op dit moment nog niet bekend. Waarschijnlijk wil de ontwikkelaar de hype rondom de game lekker hoog houden en de verschillende personages later onthullen met hun eigen trailers.

Dragon Ball FighterZ
Twee van de vijf personages (Bron: Bandai Namco)

Mocht je van plan zijn om de nieuwe Season Pass aan te schaffen, dan krijg je eerder toegang tot de nieuwe personages. Het is echter ook mogelijk om de kat uit de boom te kijken en de personages los aan te schaffen. Dan moet je iets langer wachten, maar scoor je wel enkel de personages die jij boeiend vindt. Het nieuwe seizoen komt naar alle platformen waarop de game beschikbaar is. Dat is dus de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Reageer op artikel:
Vechtgame Dragon Ball FighterZ krijgt een derde seizoen
Sluiten