Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 aug 2019

Handig: speel de Dragon Quest 11 S demo en neem je voortgang mee

Gamedemo’s worden meestal uitgebracht om de consument alvast een beetje lekker te maken. En in veel gevallen is het een ideale manier om te kijken of de titel iets voor jou is. Wanneer je dan daadwerkelijk de volledige game gaat spelen, dan zul je merken dat je soms nog bepaalde dingen opnieuw moet gaan spelen. Gelukkig zijn er uitzonderingen op die regel en is zodoende de demo van Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition voor de Nintendo Switch nu echt de moeite waard. De voortgang die je in de demo boekt, neem je mee naar de volledige game, als je van plan bent die te gaan spelen.

Verder gaan waar de Dragon Quest 11 S demo gebleven was

Zodoende sla je met de Dragon Quest 11 S demo twee vliegen in één klap. Enerzijds kun je dus ontdekken of de traditionele JRPG in je straatje valt. En wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat de game inderdaad de moeite waard is en je speelt de demo uit, dan ga je op de dag van de release verder met de volledige game. Bovendien krijg je als bonus een Skill Seed

Zelf ben ik nu de demo aan het downloaden. Ik weet nog niet hoe lang hij is, maar als ik naar verschillende gameplayvideo’s op Youtube kijk, dan wordt het einde van de game nog geen eens gehaald na 2,5 uur gamen. Op die manier krijg je dus echt een belachelijk goed beeld van wat de uiteindelijke game gaat zijn. Sterker nog, er zullen games op de Nintendo Switch zijn die je eerder uitspeelt dan dat je het einde van deze demo gaat halen. Kortom, een perfect ingrediënt om het aankomende weekend mee door te komen. De demo is beschikbaar in de eShop van Nintendo.

Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition verschijnt overigens op 27 september. Lees hier wat we destijds van de PlayStation 4-versie vonden.

Reageer op artikel:
Handig: speel de Dragon Quest 11 S demo en neem je voortgang mee
Sluiten