Dragon’s Dogma: Dark Arisen komt op 3 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One

Dragon’s Dogma: Dark Arisen is een ware cult classic, die een aantal jaar geleden op de PlayStation 3 en Xbox 360 verscheen. De spelers die de game destijds hebben gespeeld, hebben genoten van de gameplay. Mocht je hem destijds gemist hebben, dan kun je op 3 oktober een tweede kans pakken. Dragon’s Dogma: Dark Arisen komt dan uit op de PlayStation 4 en Xbox One.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen is om te genieten

Dragon’s Dogma: Dark Arisen neemt je mee naar een fantasiewereld, waar jij een opkomende held bent. Je kunt aan de slag met negen verschillende classes en als één van hen de grote wereld verkennen. Daar sta je echter niet alleen voor. Tijdens het spel word je bijgestaan door een drietal pawns, die je tijdens de gevechten helpen. Het is ook mogelijk om deze pawns online te verhuren om zo wat extra geld te verdienen. De nieuwe versie biedt alle content uit het origineel en de Dark Arisen uitbreiding. Bovendien wordt het geheel voorzien van een betere framerate en graphics die wat beter uit de verf komt.

Omdat het een ietwat oudere game is die opnieuw wordt uitgebracht, is het goed om te weten dat de uitgever een vriendenprijsje vraagt. Voor minder dan dertig euro moet je straks met de game aan de slag gaan. En als je een liefhebber bent van games waar je je uren mee kunt vermaken is het goed om te weten dat dit een titel is waar je zo honderd uur op de teller kunt zetten. Tot slot hebben we nog een paar screenshots van Dragon’s Dogma: Dark Arisen. Deze vind je hieronder.