Nooit meer slapeloze nachten met het slimme slaapmasker Dreamlight

Slapen is heerlijk. In slaap komen is voor sommige mensen echter een ander verhaal. Waar de een binnen vijf minuten in dromenland is, ligt de ander nog een uur te draaien in zijn bed. Voor velen van ons is opstaan ook niet bepaald een hobby. Voor wie moeite heeft met in slaap vallen en met opstaan is dit een top gadget; een slim slaapmasker genaamd Dreamlight.

Het slaapmasker Dreamlight is slaapverwekkend slim

We kennen allemaal het gebruikelijke slaapmasker wel dat je cadeau krijgt bij een lange vlucht. Deze kan je helpen in slaap te komen en diep in slaap te blijven. Maar dat kan innovatiever, zo moeten ook de bedenkers van Dreamlight hebben gedacht.

Dreamlight is een slaapmasker-plus. En dan hebben we het niet alleen over de technologische toevoegingen aan het masker, maar ook over de looks. Het masker is een stuk groter en dikker dan we van een normaal slaapmasker gewend zijn. Maar dat kan ook niet anders, met alle features die er in zitten.

Lichttherapie in your face

Zo is het masker voorzien van lichttherapie die is bedoeld om je in een kalme en meditatieve staat te brengen. Verschillende onderzoeken hebben bewezen dan een diepe ademhaling wordt gelinkt aan een gevoel van ontspanning. Hierom is het masker voorzien van verschillende ademhalingsoefeningen waarbij licht en geluid wordt gebruikt.

slaapmasker

Om de effecten van het masker te kunnen monitoren is Dreamlight voorzien van een hartritmesensor en gyroscoop. Op de bijbehorende app kun je vervolgens teruglezen hoe (on)rustig je slaapt. Deze informatie wordt gehaald uit een combinatie van het meten van je hartslag en de beweging die je maakt.

Wakker worden!

En wanneer het tijd is om wakker te worden dan wekt het slaapmasker je met de lichten die aan de binnenkant van het masker zitten. Wees niet bang, die gaan natuurlijk niet abrupt aan. Het wordt steeds iets lichter voor je ogen zodat je ontspannen wakker wordt. Voor zo ver wakker worden chill is.

Dreamlight

Slapend mooi worden

Een toffe feature aan dit masker is dat hij is voorzien van een infrarood lichtbehandeling. Deze werkt terwijl je slaap en verbetert de bloedcirculatie rondom je ogen, waardoor de gezondheid van kwetsbare huid verbetert.

Oke, nog één functie dan die het benoemen waard is: als je gaat vliegen kun je op de app die bij Dreamlight hoort een gepersonaliseerd slaapschema laten maken. Hierdoor past het slaapmasker zich aan aan je toekomstige tijdzone. Weg met die jetlag!

Dreamlight

We horen je denken: wat mag dat kosten? Nou, hij is op dit moment verkrijgbaar via Indiegogo voor 214 euro. Een flinke smak geld, maar wat is je slaap je waard? Mocht je liever niet slapen met een masker op, dan helpt deze Nederlandse gadget je ook in slaap.

Reageer op artikel:
Nooit meer slapeloze nachten met het slimme slaapmasker Dreamlight
Sluiten