Barry Kraakman
Barry Kraakman Gadgets 13 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Drifter: dé speaker voor al je avonturen die niet kapot te krijgen is

We komen tegenwoordig bijna om in de hoeveelheid portable speakers. De markt is zó uitgebreid dat er voor ieder wat wils is, in elk formaat, met elke vorm van connectiviteit en binnen de prijscategorie van een paar euro tot bedragen waar we het liever niet over hebben. De Drifter is echter van meerdere markten thuis.

Ideaal voor streamen

Het heeft, zoals alle speakers van tegenwoordig, een Bluetooth- en WiFi-verbinding. Ideaal dus voor het draadloos streamen van muziek voor zowel binnen- als buitenshuis. De stevige en waterdichte case maakt de speaker echter ook uitermate geschikt om op boottochtjes of het dagje op het strand te gebruiken.

Van het gros te onderscheiden

Wat deze speaker van het gros onderscheid is echter de interne opslagcapaciteit en het touchscreen waarmee deze is aan te spreken. Dit, in combinatie met de behuizing die veel aankan, maakt de speaker interessant voor gebruik in situaties waar je jouw smartphone liever veilig opbergt. Het besturingssysteem dat de speaker aanstuurt is gebaseerd op Android. De ingebouwde accu zorgt er voor dat je acht uur lang in onbewoonde gebieden rond kunt dwalen zonder gek te worden van de stilte.

Interesse?

Krijg jij na dit artikel de drang om deze speaker op jouw avonturen mee te nemen? Via de site is het mogelijk om een model voor ongeveer 180 euro te pre-orderen. Na de pre-order-periode gaat-ie voor ongeveer 270 euro over de toonbank.

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Drifter: dé speaker voor al je avonturen die niet kapot te krijgen is
Sluiten