Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 28 nov 2018

Drink op de juiste temperatuur met de Ember Mug

Er gaat wat mij betreft niks boven de dag beginnen met een kop koffie. Even wakker worden, terwijl je tegelijkertijd ook een moment voor jezelf pakt. Het probleem wat ik daarbij alleen heb, is dat ik vaak het moment van drinken verkeerd time. Als ik te snel wil drinken, dan brand ik mijn bek. Let ik niet op, dan is de koffie koud en kan ik het weggooien. De mensen van Ember hebben daar iets op gevonden met hun Ember Mug.

Koffie en thee op de juiste temperatuur met de Ember Mug

Ember brengt de Ember Travel Mug en Ember Ceramic Mug nu naar Nederland. Deze ogenschijnlijk normale bekers zijn voorzien van speciale thermotechnologie, die er voor zorgt dat je zelf kunt bepalen hoe warm de vloeistof is die in de mok zelf zit. De mok kan gekoppeld worden aan een smartphone en via de app kun je dan bepalen hoe warm je thee of koffie moet blijven. Daarbij heb je de keuze tussen een temperatuur tussen de 50 en 62,5 graden, waarbij de maker belooft dat je tot en met de laatste slok je drankje op de juiste temperatuur drinkt.

Ember Mug

Daarnaast kun je via de app bijhouden hoeveel cafeïne je per dag naar binnen werkt, krijg je een melding wanneer het drankje op de juiste temperatuur is en je het dus veilig kunt drinken en heb je een theetimer, zodat je weet wanneer je het zakje er uit kunt halen.

Ember Mug

Als je de Ember Mug thuis of op kantoor wilt gebruiken, dan kun je ongeveer een uur lang het drankje op de juiste temperatuur houden. Daarna moet hij in de oplader. De travel mug gaat twee uur mee. De twee verschillende Ember Mugs zijn nu te koop bij de Apple winkel voor 99,95 euro of 179,95 euro als je de Travel Mug in huis wilt halen. Meer lezen over zoiets als koffie? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Drink op de juiste temperatuur met de Ember Mug
Sluiten