Surfen zonder golven is geen probleem met het dronesurfen

Surfen kan in allerlei soorten en maten. Je kunt op het internet surfen, golfsurfen, windsurfen, couchsurfen. Nu kunnen we nog iets toevoegen aan dat lijstje. Je kunt vanaf nu ook dronesurfen!

Geen golf pakken

In Nederland kan het listig zijn om goede golven te pakken. Let’s face it, we hebben hier gewoon niet de ideale omstandigheden. Met de Freefly Systems Alta 8 hoef je nooit meer te wachten op de perfecte golf. Deze drone is namelijk zo gemaakt dat-ie een mens kan voortrekken op het water. Zo kun je dus zo lang surfen als je wilt, zonder één golf nodig te hebben.

Dronesurfen is de bom

In de video lijkt het alsof de drone niet sterk genoeg is om de surfer voort te trekken op het land. Zodra hij echter een aanloop neemt en in het water landt, neemt de drone het over. Dat de surfer het vaker heeft gedaan is duidelijk. Wat een soepele banjo! Alsof het nog niet vet genoeg is dat je ermee kunt surfen, schiet de Freefly ook nog eens kekke beelden. Mocht je net als wij helemaal klamme handjes krijgen van enthousiasme, dan raden we je aan om te beginnen met sparen. De Freefly Systems Alta 8 heeft een prijskaart die begint bij 16.000 euro.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Nog meer drones

De ontwikkeling van drones wordt steeds geavanceerder. Zo kwam fabrikant Ehang met een drone waar je in kunt zitten. Eigenlijk is het dus een mini-helicopter. Ook schreven we een review over de SKYE Nano drone. Niet zo van de drones? Dan hebben we ook wat afweergeschut, namelijk de anti-drone bazooka: de Skywall.

Reageer op artikel:
Surfen zonder golven is geen probleem met het dronesurfen
Sluiten