Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Culture 20 jun 2018

10 voorbeelden dat dronken shoppen niet altijd een slecht idee is

De eerste keer denk je misschien dat je de enige bent die het is overkomen maar nee hoor, heel veel mensen slaan blijkbaar aan het shoppen als ze gedronken hebben. Wie weet stoppen ze wel iets in het bier om shopgedrag aan te moedigen (conspiracy!). Vaak heb je ontzettend spijt van de producten die naar je toe komen, maar niet iedereen zweert na zo’n avond het nooit meer te doen. Deze tien dronken shoppers waren bijvoorbeeld dolblij met hun aankopen.

Whoopi Goldberg en Star Trek

Deze dronken shopster besloot in een dronken bui De Star Trek action figure Guinan te bestellen, gespeeld door Whoopi Goldberg. ‘s Ochtends weet ze nog steeds wat ze heeft gedaan en is er ontzettend blij mee. Het lijkt ook wel een mooi koopje te zijn geweest voor 5 dollar.

D*ck in a Box Funko poppetjes

Deze aangeschoten shopper moest er wel een paar maanden op wachten, maar was nog steeds ontzettend blij met zijn D*ck in a Box Funko Pop set. Wie weet heeft hij al een hele verzameling en passen The Lonely Island en een behoorlijk harige Justin Timberlake daar zo tussen.

Dronken kikker op je hoofd

Deze shopper vond de ultieme dronken aanschaf en ging voor een petje met Kermit erop, die zelf ook aan het drinken is. Dit lijkt inderdaad een perfecte dronken aankoop, hoewel iemand op de tweet reageert met het bericht dat zij hetzelfde ding helemaal nuchter hebben aangeschaft.

De enig echte Hulk Hogan

Deze dronken man bedacht dat hij absoluut een gesigneerde foto van Hulk Hogan nodig had en gelukkig kan hij erom lachen. Wie weet dat het ooit nog behoorlijk veel geld waard wordt.

Interessant douchegordijn

Veel Amerikanen lijken Amazon te gebruiken voor hun dronken aankopen en ook de twitteraar @PrepSportsPlus sloeg aan het shoppen. Hij bedacht dat hij absoluut een douchegordijn nodig had van een vallende kat in de ruimte, zodat zich telkens het apelazerus kan schrikken als hij op de wc zit. Aan de andere kant denken dronken mensen helemaal niet na, dus dat zal het wel zijn.

Harde actie

Ook een benevelde Steve Cuff wendde zich in zijn beschonken staat tot Amazon en bedacht waarschijnlijk dat hij wel wat meer actie in zijn leven kon gebruiken. het resultaat was een BluRay aankoop van Hard Target met niemand minder dan Jean-Claude van Damme. Wat zegt het over iemand als ze in dronken staat zin hebben in Jean-Claude van Damme films?

Eindelijk doedelzakken

Heb jij ook altijd al doedelzakken gewild? Het ziet er nog best ingewikkeld uit om te spelen. David Rholetter tweette al van tevoren zijn briljante plan om het bijzondere instrument te gaan kopen. Hij wilde zelfs dat hij er al eerder aan had gedacht. De dronken shopper bleek een man van zijn woord te zijn en post zo’n twee weken later inderdaad een foto van de beruchte doedelzak.

Bij een doedelzak denk je waarschijnlijk aan mannen in Schotse rokjes. Er wordt echter vermoed dat het instrument ooit is ontstaan in het gebied waar Pakistan, India en Iran zich bevinden. Alexander de Grote zou het ding mee naar het westen hebben gebracht.

Sokken van je hond

Niemand lijkt ooit zo blij te zijn geweest met een dronken aankoop dan de heer Todd met zijn nieuwe sokken. Op de sokken zijn heel veel plaatjes te zien van een hondenhoofd, dat wel erg lijkt op zijn eigen hond. Het is de beste dronken aankoop die hij ooit heeft gedaan.

Lama als rendier

Mensen lijken iets te hebben met dieren als ze gedronken hebben en ook @microkittycos sloeg aan het shoppen om een kledingstuk met dieren erop te kopen. Deze keer ging het om een soort gebreide kersttrui met een gigantische lama erop. Om de lama extra te accentueren, is er ook nog een strook mijn kleinere lama’s. De meeste mensen zouden hier toch wel van schrikken en zich realiseren dat ze misschien toch een alcoholprobleem hebben. Maar Microkitty lijkt van lama’s te houden en is blij met haar aankoop.

Doomsday kitty

Ok, hier zouden wij zelf ook totaal geen spijt hebben: een Death Star kattenhuisje. Uit de tweet is eigenlijk niet helemaal duidelijk of de weer nuchter geworden Brock Wilbur er wel blij mee is, maar dat zou hij zeker wel moeten zijn. Waarom zijn er overigens zoveel producten die katten aan de ruimte  koppelen? Weet iemand misschien iets dat wij niet weten?

Aangezien er zoveel mensen dronken shoppen, zal jij het misschien ook wel eens hebben gedaan. Afgezien van het feit of je blij was met je aankoop, was je vast niet zo amused met je kater. Voor de volgende keer hebben we een tip: als je voor deze drankjes gaat, krijg je als het goed is geen kater.

Reageer op artikel:
10 voorbeelden dat dronken shoppen niet altijd een slecht idee is
Sluiten