Droomproject: met 500 euro in je zak een prachtig huisje in de bergen bouwen

Wat heb je nodig om gelukkig te zijn? Een vraag waarop het antwoord van iedereen anders is. En waar menig mens nog naar naar op zoek is. Fotograaf Nick Olsen en ontwerper Lilah Horwitz stopten een aantal jaar geleden met hun baan en ging op zoek naar ‘iets beters’. Iets wat voor hun ‘echt’ voelde. Met amper vijfhonderd dollar in hun broekzak hebben ze het voor elkaar gekregen een droomhuisje in de bergen van West Virginia te bouwen. Volledig van afgedankte ramen gemaakt. Respect!

Wat je nodig hebt is een verlaten schuur vol materialen

Een nabijgelegen verlaten schuur zorgde ervoor dat het koppel allerlei materialen tot hun beschikking had om het huisje op houten poten te bouwen. Het droomproject duurde vervolgens aantal maanden. Het is dan ook niet zo dat de twee hun huidige woonsituatie hebben opgezegd om voor altijd in het bos te wonen. Het huis is dan ook niet ideaal om het volledige jaar in te wonen aangezien de winters in West Virginia koud zijn. Check hieronder de korte documentaire over dit te gekke project:

Wil je meer inspiratie rondom ambacht? Check hier een inspirerende kijk in het leven van een scharenmaker. Want ook dat is een prachtig vak.

Reageer op artikel:
Droomproject: met 500 euro in je zak een prachtig huisje in de bergen bouwen
Sluiten