Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 19 apr 2018

Met deze oplader laad je al je apparaten op, zelfs je laptop

Hoewel het fijn is om allerlei apparaten te hebben om verschillende dingen op te doen, blijft het feit dat je ze allemaal telkens maar moet blijven opladen. Je hebt waarschijnlijk een smartphone, tablet en laptop en je partner waarschijnlijk ook, wat ervoor zorgt dat je stekkerdoos al snel te vol is. De DskStnd QUAD kan heel wat van je oplaad-zorgen wegnemen door van alles voor je tegelijkertijd op te laden in één oplader. Alles staat dan meteen ook een stuk opgeruimder.

Tot vier apparaten tegelijkertijd opladen

Met de DskStnd QUAD dock kun je tot vier apparaten tegelijkertijd opladen. Je kunt je iPhone, iPad, je laptop, Apple Watch of AirPods lekker in de dock plaatsen, maar het is ook mogelijk om Android apparaten ermee op te laden.

Hiervoor moet je dan wel even wat kabeltjes verwisselen en de Lightning connectors vervangen met MicroUSB kabels. Daarnaast kun je ook nog je Apple Pencil erin kwijt, maar helaas wordt die niet opgeladen (misschien bij een volgende versie).

DskStnd QUAD oplader dock

Oplader customizen naar je wensen

Verder kun je nog allerlei dingen aanpassen, zodat de oplader precies aansluit op je wensen. Zo kun je een houder voor je headphones toevoegen of krachtigere ondersteuning voor tablets erbij kopen als je bijvoorbeeld een iPad Pro hebt. Daarnaast kun je zelfs ook een module toevoegen om je iPhone sneller of draadloos op te laden.

Bestellen via Etsy

De dock is beschikbaar in het wit of zwart en komt met een houten onderkant. Deze onderkant komt in verschillende uitvoeringen, zoals eikenhout of esdoornhout. Om een DskStnd te bestellen moet je even bij Etsy kijken. Het oplaadstation is te bestellen voor vanaf 88 euro. Voor de verzendkosten betaal je rond de 17 euro.

Als je houdt van gamen bestaat er ook voor je Nintendo Switch een interessante dock. De OJO komt met een ingebouwde beamer, zodat je overal op een groot scherm kunt spelen.

The Gadgeteer

Reageer op artikel:
Met deze oplader laad je al je apparaten op, zelfs je laptop
Sluiten