Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Cars 21 nov 2017

Nieuwe Ducati Scrambler: volwassener en geraffineerder

De originele Ducati Scrambler maakte zijn debuut in 1962 en kreeg in 2015 nieuw leven ingeblazen in Ducati’s klassiek-moderne stijl. De allernieuwste Scrambler heeft ook weer verschillende ontwikkelingen meegemaakt en is sneller, geavanceerder en comfortabeler dan ooit.

Solide balans tussen kracht en compactheid

De nieuwe Ducati Scrambler 1100 benadrukt het creatieve karakter van de Scrambler, maar dan op een meer volwassen manier. De lijnen zijn geraffineerder geworden, terwijl er een solide balans bestaat tussen kracht en compactheid. Ducati geeft zelf aan dat je met de Scrambler 1100 een superieur gevoel van comfort krijgt samen met een ondenkbaar gevoel van beheersing.

Ducati Scrambler 1100

Maximaal van je vrijheid genieten

De nieuwe motorfiets is uitgerust met geavanceerde elementen en features. Zo zijn er drie verschillende rij-modussen en zorgt de Ducati Traction Control feature ervoor dat je van maximale vrijheid kunt genieten. Daarnaast geniet je in alle veiligheid van de “royale koppel” van de nieuwe 1079 C.U. motor, dankzij de het Bosch antiblokkeersysteem voor in de bochten en de dubbele disk van 320 mm. Standaard komt de motor met een LCD display met informatie over onder andere de versnellingen en beschikbare bandstof. Onder het zadel kun je verschillende spullen kwijt en is er een USB stopcontact.

Ducati Scrambler 1100

Beschikbaarheid Ducati Scrambler 1100

Naast de gebruikelijke 400cc en 800cc modellen, komt de nieuwe Scrambler ook in een 1100cc variant. Hij zal beschikbaar zijn in de kleuren ’62 Yellow and Shining Black. Hoeveel hij gaat kosten en wanneer hij beschikbaar zal zijn is nog onbekend. Hij zou echter ergens in de lente van 2018 moeten verschijnen.

Ducatie Scrambler 1100

Ook de LMX 161 laat je maximaal van je vrijheid genieten. Het is ‘s werelds eerste volledig elektrische freeride motorfiets.

Ducati

Reageer op artikel:
Nieuwe Ducati Scrambler: volwassener en geraffineerder
Sluiten