Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 24 jul 2017

Ontbytes: check de opmerkelijke film van Apple & ‘The Rock’, Google Street View in de ISS en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de koffiezetapparaat. Met vandaag onder andere de nieuwe film van Dwayne ‘The Rock’ Johnson en zijn opmerkelijke tegenspeler.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson naast Siri in nieuwe film

De volgende sidekick van Dwayne ‘The Rock’ Johnson in zijn nieuwe project is er een die je niet verwacht. Apple’s spraakassistent Siri is naast The Rock te horen in de film The Rock x Siri: Dominate the day.

De film is alleen geen echte film te noemen. De samenwerking tussen Johnson en Apple is eerder een verlengde commercial te noemen. Volgens The Rock wordt de film de dopest die je ooit hebt gezien. De over the top poster en clips die er nu al zijn vrijgegeven beloven zeker dat het ehm, bijzonder wordt. Je bekijkt ‘m hieronder:

Met Google Street View door de ISS zweven

Het merendeel van ons zal nooit de kans krijgen om binnenin de International Space Station (ISS) te kijken. Google heeft hier verandering in gebracht: je kunt nu met de nieuwe Street View ISS hub in het ruimtestation rondkijken.

Door de nieuwe toevoeging aan Google Street View is het nu mogelijk om door het ruimtestation te zweven. Met Street View kun je 360-graden om je heen kijken en iedere knop, snoer en ruimte zien. Dus mocht je wat tijd over hebben dan is het zeker de moeite waard om te checken.

Samsung VR bril help politie met onderzoek

Recent Nederlands onderzoek heeft uitgewezen dat getuigenverklaringen bij een politieonderzoek betrouwbaarder zijn wanneer de getuigen een VR bril dragen. Met deze bril kunnen ze teruggaan naar de plaats delict en zich daardoor beter herinneren wat er precies is gebeurd.

Als getuigen intensief terugdenken aan de locatie waar het voorval heeft plaatsgevonden zijn hun verklaringen vaak beter. Hier helpt de VR bril dus bij. Aan de andere kant kan het gebruiken van een VR bril confronterend zijn voor getuigen. Samsung heeft de VR-gear niet op de markt gebracht voor dit soort gebruik, maar is te spreken over de toepassing van VR in de rechtspraak.

Snackbyte: trailer Stranger Things 2

Onlangs was de teaser van Stranger Things nog dé snackbyte van de week. Vergeet de teaser, want de echte trailer is er eindelijk, en die is veelbelovend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ontbytes: check de opmerkelijke film van Apple & ‘The Rock’, Google Street View in de ISS en meer
Sluiten