Daniel Koster
Daniel Koster 28 apr 2016

Dyson komt met de Supersonic, een revolutionaire haardroger

Dyson ken je vast. Het Britse bedrijf heeft vooral naam gemaakt met het ontwikkelen en verkopen van stofzuigers. Echter komt het bedrijf vaak genoeg met andere innovaties. Zo kun je denken aan robotstofzuigers, een kraan en handdroger in één of een bureaulamp. Nu gaat het bedrijf wederom zijn boekje te buiten en komt het met hun eerste haardroger. Supersonic heet dat apparaat. Het zet hiermee de haardrogerwereld op zijn kop.

Dyson tilt met de Supersonic de haardroger naar een hoger niveau

Aangezien Dyson als stofzuigermerk al langer met lucht werkt is de revolutionaire haardroger geen rare stap. Toch is dit apparaat dat wel te noemen. De föhn zit namelijk vol innovaties. Zo geeft Dyson aan dat ze meer dan honderd patenten hadden uitstaan om dit inventieve apparaat werkelijkheid te maken. De beroemde ‘Air Multiplier’ techniek van Dyson zit in de fön verwerkt. Deze vervangt de roterende bladen door middel van een motor. Deze slaat een dunne en gerichte straal lucht uit. Doordat de motor onderin het apparaat zit verwerkt is het onmogelijk om haar op te zuigen. Je haar kan dus niet meer in het apparaat komen te zitten! De haardroger is zodoende veiliger en door de motor ook compacter en stiller dan andere haardrogers.

Binnenkort verkrijgbaar

De Supersonic is tot acht keer sneller dan andere haardrogers en weegt slechts de helft daarvan. Door slimme sensoren te kennen wordt de lucht maximaal tot 140 graden Celsius verwarmd, waardoor je je haar niet kunt beschadigen. Een haardroger om van te dromen, toch? In september is-ie in Nederland te verkrijgen en zal dan een goede 350 euro kosten!

Reageer op artikel:
Dyson komt met de Supersonic, een revolutionaire haardroger
Sluiten