Dyson smijt met korting tijdens Black Friday: dit zijn de beste deals

Het is de week van Black Friday en dat betekent dat bedrijven losgaan met korting op hun producten. Een van deze bedrijven is Dyson die voornamelijk zijn stofzuigers in de aanbieding gooit. En dat is eigenlijk best uniek.

Dyson komt namelijk bijna nooit met korting aanzetten op zijn producten. Iets dat op dit moment niet terug te zien is in de webshop van de fabrikant.

Dyson strooit met korting

Net als vele andere bedrijven lijkt ook Dyson wat te voelen voor Black Friday. Het bedrijf, dat normaal gesproken niet zo snel met korting komt, doet dit jaar ook mee met de actie. Iets dat resulteert in het feit dat je vanaf vandaag één van de populaire stofzuigers op de kop kan tikken met korting. Maar ook op het gebied van luchtreinigers is er korting te vinden.

Dyson heeft onder andere de volgende deals in zijn webshop staan:

Dyson heeft dus allerlei verschillende apparaten in de aanbieding, waardoor er voor ieder wat wils te halen is. Zo tik je dus voor €249 een stofzuiger op de kop, maar kan je er ook eentje van €749 op de kop tikken. Het is maar waar je naar opzoek ben.

Meer Black Friday bij WANT

Zoals gezegd is het de week van Black Friday en dat betekent dat bedrijven dus flink met korting strooien. Aan ons de taak om te kijken welke korting nu echt interessant is en waar jij het meeste aan hebt. Daarom is het verstandig om deze week onze website goed in de gaten te houden. We houden je dagelijks op de hoogte van de beste deals en de tofste acties. Jezelf dus aardig wat geld besparen? Dat kan bij WANT!

Check deze link voor een duidelijk overzicht van al onze deal artikelen!

Reageer op artikel:
Dyson smijt met korting tijdens Black Friday: dit zijn de beste deals
Sluiten