Jelle van Es
Jelle van Es Home 26 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Stofzuiger met een laser? Dyson doet het gewoon met de V15 Detect

Het afgelopen jaar hebben we allemaal wat meer thuis gezeten. En dan merk je dat je huis ook wat sneller vies wordt. Wat dat betreft doe je er goed aan om de stofzuiger er vaak bij te pakken. En met de nieuwe Dyson V15 Detect heb je een model die ook onzichtbaar stof toont.

Dyson V15 Detect is de nieuwste stofzuiger van het bedrijf en heeft een hele toffe verbetering. Hij komt namelijk met een laser. Niet om daarmee de vloer weg te schroeien, maar meer om te laten zien waar je huis wat viezer is.

Dyson V15 Detect stofzuiger met laser

De Dyson V15 Detect stofzuiger komt met een groene laser die geïntegreerd is in een Fluffy-stofzuigerhoofd. Door het licht dat de laser uitstraalt, zie je stof die je normaal gesproken niet zal opmerken. Doordat het nu duidelijker is waar het echt vies is, kun je dus beter alles schoonmaken. Daarnaast wordt je tijdens het stofzuigen geholpen door het LCD-scherm. Hierop toont het product de grootte een het aantal deeltjes van het stof. Bovendien zorgt deze detectie er weer voor dat de zuigkracht real-time wordt aangepast. Daardoor moet de batterij effectiever worden gebruiken. En hopelijk zul je na afloop van je huishoudelijke klus ook meer voldoening ervaren, doordat je zeker weet dat je alles goed schoon hebt gemaakt.

Freaking laserbeams (Afbeelding: Dyson)

De Dyson V15 Detect stofzuiger is voorzien van de Hyperdymium-motor, die tot 230 Watt aan zuigkracht genereert, waardoor alles goed wordt opgezogen. En door de laser zie je dus alles goed. Deze wordt in een hoek van 1.5 graden op een hoogte van 7,3 milimeter geplaatst. Daardoor zie je dus heel goed waar het stof zich bevindt. Daarnaast komt er een klitvrije borstel. De High Torque vloerzuigmond bestaat uit 56 tanden van polycarbonaat die eruitzien als een kam. Deze kleine tanden voorkomen dat de borstelharen in de knoop raken tijdens het schoonmaken en verwijderen automatisch het haar van de borstelstang, zodat je dat niet zelf hoeft te doen.

Nu te koop

De nieuwe Dyson V15 Detect stofzuiger is vanaf vandaag te koop en gaat 699 euro kosten. Binnenkort lees je hier de review van het product.

[REVIEW] Dyson V11: schoonmaken is zo een stuk leuker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Stofzuiger met een laser? Dyson doet het gewoon met de V15 Detect
Sluiten