Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 11 jun 2017
Leestijd: 3 minuten

E3 trailer roundup: zeven nieuwe games die EA heeft onthuld

De E3 is van start gegaan, de beurs waar alle grote gamefabrikanten hun nieuwste games onthullen. EA beet de spits af. We zetten zeven trailers van nieuwe games op een rijtje die je niet mag missen.

Need for Speed Payback

De Need for Speed reboot uit 2015 moest de franchise nieuw leven inblazen, maar stelde uiteindelijk teleur. Ghost Games’ Need for Speed Payback lijkt weer revanche te gaan nemen met een degelijke game. De gameplay ziet er ontzettend goed uit, maar gaat de franchise niet iets te veel Fast and the Furious achterna?

Battlefield 1

Battlefield 1 is nog steeds ontzettend populair. In totaal gingen meer dan twintig miljoen spelers met de game aan de slag. Binnenkort komt de In The Name of The Tsar DLC uit. Spelers gaan voor het eerst vechten aan het Oostfront met zes nieuwe maps. Hoogtepuntje: er is een Russisch battalion dat enkel uit vrouwen bestaat.

A Way Out

Dit is een van de meest interessante games die EA heeft onthuld. A Way Out is de nieuwe titel van de maker van de bejubelde indiegame Brothers: A Tale of Two Sons. In A Way Out speel je twee criminelen die uit een gevangenis proberen te ontsnappen. De game is enkel splitscreen en met zijn tweetjes te spelen. A Way Out gaat daar innovatief mee om. Terwijl de ene gevangene links de bewakers afleidt, kan de andere speler rechts ergens een deur slopen. Interessant!

Anthem

De laatste Mass Effect viel tegen. Dat kwam vooral doordat de studio die de franchise groot maakte, Bioware, al bezig was met een nieuwe titel: Anthem. De science-fiction game werd onthuld tijdens de presentatie van EA. We weten nog vrij weinig over de nieuwe game van Bioware, maar het ziet er allemaal wel ontzettend slick uit.

Fifa 18

Vaste kost: de nieuwe Fifa. EA introduceert met Fifa 18 zoals elk jaar vooral incrementele verbeteringen en veranderingen. Er is vooral veel gesleuteld aan de animaties van beroemde spelers en hun speelstijl. Ronaldo staat op de voorkant van het doosje, en heeft zijn bewegingen zelfs opgenomen met een motion-capture pak. Bovenal kun je gewoon weer heerlijk ouderwets voetballen.

NBA Live 18

Ook de basketballers onder ons hoeven zich dit jaar niet te vervelen. Over een paar maanden komt namelijk NBA Live 18 uit. Dit keer is er geen uitgebreide verhaallijn, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt als het om de multiplayer gaat. De gameplay en graphics zijn op de schop gegaan, met de indrukwekkende trailer die je hieronder ziet als resultaat.

Star Wars: Battlefront II

We sluiten dit lijstje af met de grootste game van de presentatie: Star Wars: Battlefront II. Het vorige deel maakte qua graphics indruk, maar daar bleef het dan ook bij. Voor het eerst dook je echt het universum van Star Wars in, maar qua gameplay en inhoud stelde de game teleur. EA en Dice hebben hun lesje geleerd. Dit jaar is er een singleplayer-campaign, die het gat tussen Return of the Jedi en The Force Awakens opvult. De multiplayer is ook helemaal omgegooid en alle DLC zal gratis zijn. Wat wil je nog meer?

Meer over games lezen? Check dan onze rubriek  Gaming WANT, waarin de tofste games bespreken.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
E3 trailer roundup: zeven nieuwe games die EA heeft onthuld
Sluiten