EA Access binnenkort ook beschikbaar op de PlayStation 4

Electronic Arts introduceerde een paar jaar geleden EA Acces. Met deze service heb je als gamer een aantal voordelen. Bij verschillende games krijg je een week voor de release een trial-periode aangeboden. Daarin kun je een paar uur de game proberen en kijken of het iets voor je is. Op die manier kun je in FIFA 20 Ultimate Team alvast wat potjes spelen om je eerste team te maken en krijg je in Battlefield V de kans om een paar uur de multiplayer te spelen en te zien of dat wat voor je. Daarnaast zijn diverse games die al een tijdje uit zijn beschikbaar om gratis te spelen. Tot nu toe was de service beschikbaar voor de pc en de Xbox One. Maar vanaf juli komt daar ook de PlayStation 4 bij.

EA Access naar de PlayStation 4

De service op de PlayStation 4 gaat niet anders zijn dan dat je gewend bent, maar door de komst is de kans groot dat de samenwerking tussen Microsoft en Electronic Arts wat bekoeld is. Tot nu toe krijgen diverse EA-games dus bepaalde voordelen op de Xbox One, maar dat lijkt nu te verdwijnen. Je krijgt nu immers ook toegang tot de zogenaamde Play First-proefversies. Ook kun je diverse games gratis spelen. Op dit moment zijn de sportgames NHL 19, Madden NFL 19 en NBA Live 19 bijvoorbeeld gratis, alsmede Unravel Two, Burnout Paradise Remastered en UFC 3.

EA Access

Tevens krijg je ook tien procent korting op de aankoop van games. Dat zijn echter wel de digitale versies, die in de online store vaak wel duurder zijn dan de fysieke versies die je in de winkel haalt.

Bij EA Acces kun je er voor kiezen of je een maand- of een jaarabonnement neemt. Per maand betaal je dan 3,99 euro, terwijl je per jaar 24,99 euro kwijt bent. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
EA Access binnenkort ook beschikbaar op de PlayStation 4
Sluiten