Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 10 jul 2017

EA Access-leden kunnen Battlefield 1 gratis spelen

Er zijn maar weinig games die een half jaar na hun release nog zo fijn wegspelen als Battlefield 1. Elk potje dat we in de multiplayer spelen is weer een feest op zich, met spannende strijd en prachtige kills. En binnenkort kun je de game gratis spelen.

EA Access zorgt voor gratis Battlefield 1

Uitgever Electronic Arts heeft namelijk bekendgemaakt dat Battlefield 1 binnenkort toe wordt gevoegd aan de zogenaamde EA Access Vault. EA Access is een abonnementsvorm voor gamers op de Xbox One en pc, waar je zo’n vijf euro per maand voor betaalt. Zo lang je abonnement loopt, heb je de mogelijkheid om diverse games van de uitgever gratis te spelen. Daarbij gaat het vaak om games die al een tijdje uit zijn, dus voor de meest nieuwe ervaring moet je alsnog naar de winkel om de games te kopen.

EA Access

Niet alleen Battlefield 1

Momenteel kun je games als FIFA 17, Star Wars Battlefront, UFC en Mirror’s Edge spelen. Ook zul je bepaalde games een paar dagen eerder kunnen testen als je er lid van bent. Naast het eerder genoemde Battlefield 1, heeft Electronic Arts ook plannen om games als Titanfall 2 en Sims 4 Digital Deluxe Edition in de EA Access Vault beschikbaar te maken. Dat alles moet dit kwartaal gebeuren, wat betekent dat de games uiterlijk voor 30 september beschikbaar zullen zijn.

Wil je nog weten waarom Battlefield 1 zo goed is? Lees dan onze review van de fantastische shooter.

Reageer op artikel:
EA Access-leden kunnen Battlefield 1 gratis spelen
Sluiten