Jelle van Es
Jelle van Es Games 25 jul 2019
Leestijd: 3 minuten

EA Access live op PS4: Deze 5 games zijn de moeite waard

EA Access is een service die uitgever Electronic Arts een aantal jaar geleden in het leven riep. Je betaalt daarmee een vast bedrag per maand of per jaar aan EA en krijgt als dank daarvoor toegang tot een uitgebreid archief aan games. Per maand leg je 3,99 euro neer en per jaar kost het 24,99 euro. In tegenstelling tot de Xbox Game Pass krijg je niet gelijk op dag één toegang tot een nieuwe game die wordt uitgegeven, maar krijg je voor nieuwe games wel vaak een exclusieve proefperiode om een titel te proberen. Mocht je je afvragen of EA Access voor jou is geschikt, dan zijn dit wat ons betreft de vijf belangrijkste games die je nu kunt spelen op de PS4.

De grootste EA Access tip: Battlefield V

Wanneer je een tijd geen shooter op de PS4 hebt gespeeld en EA Acces in huis haalt, dan zijn er gelijk een aantal shooters om je op te storten. De beste is wat mij betreft Battlefield V. De game kent een aantal toffe missies om in je eentje te spelen en mixt die met een uitgebreide multiplayermodus, waar je vandaag de dag ook los kunt gaan met een Battle Royale-variant. Een absolute aanrader.

EA Access ps4

FIFA 19

FIFA 19 is zo’n game die eigenlijk iedereen al in huis heeft, waardoor de meerwaarde wellicht wat minder groot is. Mocht je na jaren te hebben genoten van PES toch eens willen afvragen of dit iets voor je is, dan is dit het ideale moment om over te stappen. FIFA 19 kent nog altijd een toffe verhaalmodus en natuurlijk blijft de Ultimate Team modus iets dat je oneindig kunt spelen. Het is echter wel nu even wachten voordat we aan de slag kunnen met FIFA 20 op EA Acces.

FIFA 19, FIFA 19 Review, Review

A Way Out

A Way Out is zo’n typische game waarvan je wel eens hebt gehoord dat hij de moeite waard is, maar het nooit hebt geprobeerd. Via EA Access is dit nu een mooie kans. Het is een game die je coöperatief moet spelen, dus het is gelijk belangrijk om even een maatje op te trommelen. Je kunt dat online doen, maar ook via de splitscreenmodus op de bank.

A Way Out

Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II is de tweede shooter in dit EA Access-rijtje en als je moet kiezen is Battlefield V de betere van de twee. Maar wanneer je houdt van Star Wars, dan is dit je ding. Vele bekende personages uit de reeks komen terug in de game en het heeft ook een singleplayermodus, die een origineel verhaal vertelt. En in de multiplayer kun je losgaan met allemaal speciale voertuigen uit het universum.

Star Wars Battlefront 2 patch

Voor als je hem hebt gemist, nu op EA Access-tip: Mass Effect Andromeda

De laatste game van deze top 5 EA Access-tips is Mass Effect Andromeda. Het is een game die minder goed is dan de originele trilogie en met de hoge verwachtingen tegen viel. Maar ook hiervoor geldt weer dat wanneer je hem gemist hebt, dat dit het ideale moment is om te kijken of je toch lol kunt beleven aan de game. Qua verhaal is hij in elk geval lekker uitgebreid.

Mass Effect Andromeda

Dit zijn de vijf absolute EA Access tips wat ons betreft. Maar er is natuurlijk meer. Je kunt via EA Acces ook titels als NHL 19, NBA Live 19, Burnout Paradise Remastered, Fe, UFC 3, Need for Speed Payback, FIF 18, NBA Live 18, NHL 18, Titanfall 2, Battlefield 1, NHL 17, FIFA 17, Mirror’s Edge Catalyst, UFC 2, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Unravel, Star Wars Battlefront, Need for Speed, Battlefield Paradise, The Sims 4, EA Sports UFC, Plants vs Zombies Garden Warfare, Peggle 2, Need for Speed Rivals en Battlefield 4. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan de officiële pagina hier. Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
EA Access live op PS4: Deze 5 games zijn de moeite waard
Sluiten