Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 september 2020

De eerste echte beelden van Spider-Man Morales zijn hier

Wat Spider-Man Morales nou precies gaat zijn, dat blijft een beetje een vaag verhaal. Zoals ik begrepen heb wordt het een losstaand avontuur dat je op de PlayStation 5 kunt gaan spelen. Maar er waren eerder ook geruchten dat hij zou komen in samenwerking met een remaster van de originele Spider-Man.

Dat neemt niet weg dat Spider-Man Morales een game is waar we naar uitkijken. Het is sinds de onthulling één van de grootste titels die op de PlayStation 5 komt. En nu hebben we de eerste beelden gekregen.

Spider-Man Morales Trailer

Natuurlijk, we hebben al iets gezien van Spider-Man Morales, maar dat was meer een teaser. Deze eerste gameplay-trailer laat echt zien waar de game voor staat. Daarbij hebben we een mix tussen verhaal en actie. In het verhaal zien we Miles zonder zijn pak rondlopen door Harlem, waar hij geniet van zijn jeugd. Maar met zijn krachten moet hij ook regelmatig op avontuur gaan en het kwaad bestrijden. Daarbij lijkt het er op dat je in de game te maken krijgt met nieuwe vijanden, dus wat dat betreft is er genoeg te beleven. Bekijk de trailer hieronder.

Spider-Man Morales gaat één van de games zijn die je waarschijnlijk eind dit jaar bij de PlayStation 5 kunt beleven. Hij is nog niet genoemd als een harde launchgame, maar daar gaan we eigenlijk wel vanuit. De verwachting daarbij is dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Hij zal waarschijnlijk dertig a veertig euro kosten wanneer hij uitkomt.

Meer over de PlayStation 5

Met de PlayStation Showcase hebben we een behoorlijke lading aan nieuws voorgeschoteld gekregen. Mocht je op de hoogte willen blijven van alles wat er is aangekondigd? Bezoek dan zeker hier onze uitgebreide overzichtspagina. Daarop vind je naast nieuwtjes ook de belangrijkste reviews van games die vandaag de dag nog op de PlayStation 4 uitkomen.

Reageer op artikel:
De eerste echte beelden van Spider-Man Morales zijn hier
Sluiten