Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 23 okt 2017

Ideaal: deze stevige Bluetooth speaker kan ook je biertjes openen

Nu er steeds meer Bluetooth speakers op de markt komen, moeten fabrikanten beter hun best doen om tussen de massa op te vallen. Ecoxgear haalt alles uit de kast voor mensen die ook buiten van hun muziek willen genieten. De EcoBoulder+ is uitgerust om tegen alle weersomstandigheden te kunnen is komt zelfs met een flessenopener met houder voor je biertjes.

Audio boven alles

Uiteraard gaat het in eerste instantie bij een speaker om het geluid en niet om de extra features. Wat de audio betreft zit het met de EcoBoulder+ wel snor. Het apparaat komt met een 20,32 cm grote full range driver, een tweeter van 7,62 cm en aan de achterkant een subwoofer van 20,32 cm. De 100 watt dynamic power versterker maakt het geheel af met krachtige tonen.

EcoBoulder+ Bluetooth speaker

Twee EcoBoulder+ speakers zijn sterker dan één

Als je toch niet tevreden bent over de power van het apparaat, kun je ook twee Ecoboulder+ speakers draadloos aan elkaar koppelen met de Ecoconnect feature. Deze kunnen tot ruim negen meter van elkaar staan. Om muziek af te spelen met je Bluetooth apparaten kun je zelfs nog verder weg staan. Tot 30 meter zou je nog je muziek kunnen streamen. En voor 3.5mm poort liefhebbers, die gefrustreerd zijn over het verdwijnen van de poort bij smartphones, is de speaker ook uitgerust met een headphone jack.

Bestand tegen water en beschermt ook je smartphone

De EcoBoulder+ is duidelijk bedoeld om buiten te gebruiken. Hij komt met een IP67 certificering en kan hiermee goed tegen water en stof. Maar als hij in het zwembad valt hoeft hij deze bescherming niet eens te gebruiken. Hij blijft namelijk vrolijk drijven en zwemt met je mee. Hij beschermt zelfs je smartphone tegen waterongelukken met een verwijderbare IP67 case.

EcoBoulder+ Bluetooth speaker

Batterij voor 50 uur luisterplezier

Ook niet onbelangrijk is de batterij van de EcoBoulder+. Deze gaat maar liefst 50 uur mee als je je muziek afspeelt op een normaal volume. Wil je extra knallen en hem zo hard mogelijk laten afspelen, daalt dit naar 10 uur. Aan de andere kant heb je weer 100 uur luisterplezier als je zachte achtergrondmuziek opzet.

EcoBoulder+ Bluetooth speaker

Koffer en minibar

Om de speaker makkelijk overal mee naartoe te kunnen nemen is hij aan de bovenkant uitgerust met een soort koffer handvat. En net als een koffer is hij ook uitgerust met wielen, zodat je hem achter je aan mee kunt trekken. Zoals we al zeiden is de EcoBoulder+ zelfs een klein barretje. Aan de bovenkant zijn ook twee houders voor glazen of biertjes en aan de zijkant kun je je flessen openmaken.

EcoBoulder+ Bluetooth speaker

De EcoBoulder+ is te bestellen via de Ecoxgear website voor omgerekend 212 euro. Helaas wordt hij alleen binnen de Verenigde Staten bezorgd. Maar in dit artikel leer je hoe je hem toch in huis, of juist in de tuin, kunt halen.

Waar de EcoBoulder+ duidelijk voor buiten de deur is gemaakt en met een robuust uiterlijk komt, is deze houten speaker juist het tegenovergestelde. Hij is elegant en bedoeld om aan de muur te hangen.

Ecoxgear

Reageer op artikel:
Ideaal: deze stevige Bluetooth speaker kan ook je biertjes openen
Sluiten