Eddie Murphy blijkt bezig te zijn met Beverly Hills Cop 4

Iedereen boven de 25 jaar zal bekend zijn met Eddie Murphy, een voormalig stand-upcomedian die zich later ook met acteren ging bezighouden. Ondanks dat veel mensen hem kennen van allerlei kinderachtige komedies heeft hij zijn succes grotendeels te danken aan de Beverly Hills Cop reeks. Ondanks dat de meest recente film hiervan al zo’n 25 jaar oud is blijkt er nu een nieuw deel aangekondigd te zijn.

Eddie Murphy te zien in Beverly Hills Cop 4

Je hebt weleens acteurs die een tijdje enorm populair zijn, maar waar je vervolgens weinig meer van hoort. Een goed voorbeeld daarvan is Eddie Murphy, die in de jaren 80 en 90 de show wist te stelen met de Beverly Hills Cop films. Waar het hier nog ging om vrij grove actiekomedies stapte hij later over op allerlei flauwe komedies die voor kinderen bedoeld waren, zoals Dr. Dolittle.

Nadat het vervolgens erg stil werd rondom Eddie Murphy is hij nu weer volop bezig met zijn comeback. Zo gaat hij onder andere een rol krijgen in Dolemite Is My Name, een Netflix film waarin ook Blade acteur Wesley Snipes een rol gaat krijgen.

Eddie Murphy Dolemite is my name
Eddie Murphy in Dolemite Is My Name | Bron: Netflix

Ook is nu bekend geworden dat er een nieuwe Beverly Hills Cop film gaat komen. Het gaat hier om het vierde deel in de reeks, waarvan de laatste film in 1994 uitkwam. Dit nieuws kwam van Eddie Murphy zelf, die tevens de hoofdrol weer op zich gaat nemen:

”Ja, dat is de bedoeling na Coming to America 2. We gaan Beverly Hills Cop maken en vervolgens is het plan om weer terug het podium te gaan om stand-up te doen.”

Voordat Beverly Hills Cop 4 uitkomt zal Eddie Murphy eerst nog te zien zijn in Dolemite Is My Name,  die 25 oktober op Netflix zal verschijnen. Ook krijgt hij een rol in Coming to America 2, een ander vervolg op een oude klassieker.

Reageer op artikel:
Eddie Murphy blijkt bezig te zijn met Beverly Hills Cop 4
Sluiten