Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 30 jun 2014

Een 3D-print van jezelf? Het kan bij de HEMA

Sta je jezelf elke ochtend en avond in de spiegel te bewonderen en kun je maar geen genoeg van jezelf krijgen? Dat geloven wij graag! Het is misschien een goed idee om een foto van jezelf op je nachtkastje te zetten zodat je elke dag bij het opstaan en slapengaan kunt zien hoe goed je eruit ziet. Anyway, dit is ondanks dat een beetje zelfvertrouwen geen kwaad kan wellicht ietwat te ver gezocht. Dankzij de revolutie van de 3D-printer kun je namelijk een beeld van jezelf printen zodat het allemaal nog realistischer wordt. Want wie er nou geen mini versie van jou op zijn of haar nachtkastje? Er zijn al een aantal bedrijven in Nederland waar je een miniatuur versie van jezelf kunt printen, maar het kan deze week ook bij de HEMA.

Als je interesse in een 3D-print van jezelf hebt moet je hiervoor wel naar Amstelveen. In het HEMA filiaal in winkelcentrum Stadshart zal op donderdag 3 juli van 18.00 – 23.00 uur, op vrijdag 4 juli en op zaterdag 5 juli tijdens de normale openingstijden een scaninstallatie staan. In deze installatie moet je plaatsnemen en wordt er binnen enkele seconden een scan van jouw lichaam gemaakt. Deze wordt direct naar een computer gestuurd en omgezet naar een printbestand. Dit printbestand wordt naar de 3D-printer gestuurd en zal er een mini versie uit de printer rollen. De prijs hangt van de afmeting af en begint bij 59 euro voor een afmeting van tien centimeter. Hier krijg je ook een digitale 3D-foto bij zodat je jezelf vanuit alle hoeken op een tablet of smartphone kunt bekijken.

Wil jij eind deze week een 3D-print van jezelf bij de HEMA laten printen? Check dan hier nog even de laatste details voor een perfecte voorbereiding van de scansessie. Sieraden 3D-printen bij de HEMA kan overigens al.

Reageer op artikel:
Een 3D-print van jezelf? Het kan bij de HEMA
Sluiten