Milton Broen
Milton Broen 15 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Een biertje Shazammen met Letsee Beer

Microbrouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond. Dit betekent dat het bieraanbod flink toeneemt en je soms niet meer weet welk biertje je nou aan het drinken bent. Of welk biertje nou écht lekker is. Letsee Beer helpt je met het kiezen van jouw perfecte biertje. Het is namelijk de Shazam voor bier. Cheers!

Letsee Beer

Als je in de supermarkt staat is de kans groot dat er geen bierkennende barman naast je staat. Omdat je niet altijd weet hoe een bepaald biertje proeft en het wel handig is om te weten voordat je ‘m koopt, is er nu een app die je uit de ‘brand’ helpt. De app beschikt namelijk over de handige functie die in realtime laat zien hoe het biertje smaakt. Termen als zoet, fruitig, bitter, krachtig en hoppig worden rondom de fles getoond zodat je zelf kunt kijken wat jou het meeste aanspreekt. Chill.

Downloaden

De app kan voor velen een handige uitkomst zijn. Zo voorkom je in elk geval het probleem dat je je in het verkeerde biertje hebt ‘vergist’. Download ‘m gratis voor iOS en voor Android. Onthoud echter wel dat-ie momenteel alleen nog in het Zuid-Koreaans is te verkrijgen, maar we gaan er vanuit dat de app binnenkort ook in andere talen beschikbaar is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Een biertje Shazammen met Letsee Beer
Sluiten