Dit is de perfecte gadget voor iedereen die een ei uitlepelt

Er gaat niks boven het zondagochtend gevoel. Het zonnetje schijnt door de gordijnen naar binnen, je hebt zojuist heerlijk uitgeslapen en bent klaar voor een topdag. Om goed te beginnen trakteer je jezelf op een heerlijk ontbijt. Verse jus d’orange, een croissantje uit de oven en om het af te maken een lekker eitje er bij. Zeven minuutjes koken en dan vervolgens uitlepelen. Er is alleen één probleem aan dit ritueel: het pellen van het ei terwijl je het gewoon wilt uitlepelen. Dat levert altijd zo troep op en neemt de magie van het zondagontbijt weg. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

De perfecte tool voor je ei te openen

Eigenlijk zou je dit bericht moeten lezen met een Tellsell-stem in je hoofd. ‘Kent u dat probleem van een ei die onmogelijk gepeld wordt? Dat je denkt het ei makkelijk te openen en dat dan de schaal in je oog springt, waardoor je blijvende oog schade oploopt? Gelukkig is daar nu de oplossing voor met de ei-opener 2000!!!’

ei

Het enige nadeel, zo heet deze tool niet. Het gaat om de Rösle Stainless Steel Egg Topper. Alsnog een mond vol, maar de ei-opener (spreek uit eye-opener har har…) had zoveel beter geweest. Het is een device die je op de bovenkant van het ei schuift en vervolgens even vacuüm zuigt en vervolgens de top er vanaf haalt. Op die manier heb je een perfecte opening aan de bovenkant gemaakt en kun je vervolgens beginnen met het uitlepelen van je eitje.

Maar hoeveel kost deze uitvinding van de eeuw? Een whooping 20 euro. Dat is een flink bedrag voor iets dat niks meer doet dan een eitje te openen, maar bedenk wel dat je hiermee het risico ontloopt dat je je ogen kwijt raakt doordat je een eitje pelt. Als je je ei kook-game naar een nog hoger niveau wilt tillen, dan hebben we hier nog een toffe gadget.

Reageer op artikel:
Dit is de perfecte gadget voor iedereen die een ei uitlepelt
Sluiten